Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » IT: Egyes Project Manager...

IT: Egyes Project Manager miért gondolja azt, hogy ő a főnöke/felettese a Programozónak?

Figyelt kérdés
Sajnos cég esetén is van olyan, ahol ez a téves felfogás uralkodik...

2020. dec. 23. 09:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
61%
a Programozó, nagybetűvel
2020. dec. 24. 02:10
 22/28 anonim ***** válasza:
10%
Nálunk a Project manager a főnököm, a fizetésemelésemet is ő határozza meg.
2020. dec. 24. 07:33
 23/28 A kérdező kommentje:
22: Részvétem.
2020. dec. 24. 09:26
 24/28 anonim ***** válasza:
26%
Mert a főnöke azért
2020. dec. 24. 13:00
 25/28 anonim ***** válasza:
37%
Nem tudom, volt már? Ez olyan mintha egy raktárban a műszakvezetőre mondanád azt, hogy ő nem a főnököd. A felfogás manapság mindenkinél az, hogy aki nem rúghat ki közvetlenül az nem a főnököd? Lmao
2020. dec. 27. 21:27
 26/28 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó: egyébként kb így van, a főnök az, akivel a fizuemelésről tudsz beszélni, és akivel a felmondásról, más nem. Maximum valaki lehet a felettesed, mert magasabb pozícióban van.

Légyeg a lényeg, nálunk is a PM dönt ezekről a helyzetekről, így nekem a főnököm, és lehet engem is lepontozni.

2020. dec. 28. 11:51
 27/28 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben az esetben ne tegyünk különbséget mert úgy tűnik itt az volt a probléma, hogy meglett mondva mi a feladat vagy úgy viselkedett ahogy.. aki megmondja mi a feladatod és nem csak ideiglenesen az a főnököd kész.
2020. dec. 28. 19:26
 28/28 anonim ***** válasza:
Sokuknak inkább pszichológus kellene, mert annyit akar beszélgetni, meetingelni minden nap ugyanarról, hogy már a fejlesztéstől veszi el az időt. Bár lehet csak saját tapasztalat, és más nem járt így. :)
2024. ápr. 16. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!