Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Webfejlesztő állás?

Webfejlesztő állás?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez az oldal nem állásportál, de mégis megkérdezném, hogy nem tudna-e esetleg valaki szabad webfejlesztő állást?

Főleg junior frontend állás érdekelne de végülis nyitott lennék a backendre (PHP) is.

2,5-3 év full stack gyakorlatom van. Ismert nyelvek és framework-ök: HTML, CSS (Bootstrap), PHP, MySQL, Laravel, JavaScript, jQuery, React.

Az angol nyelv társalgási szinten sajnos nem megy de a dokumentációval elboldogulok.

Ha esetleg tudtok róla hogy valahol keresnek ilyet, kérlek segítsetek nekem!

Köszönöm! :)

2020. dec. 14. 21:24
 1/8 A kérdező kommentje:

Fél éve próbálkozom elhelyezkedni.

Volt már néhány interjúm de sajnos annyira nem megy a szóbeli kommunikáció, hogy már az első interjú után elutasítanak.

Nagy gyengeségem a beszéd. 3 összefüggő mondatot nem tudok elmondani egymás után, mert összegabalyodok :(

(Nem az izgalom miatt, hanem egyébként se, ha csak magamnak mondom, akkor sem)

Ha nem tudok beszélni, akkor már nincs is esélyem?

2020. dec. 14. 21:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Sajnos ezekre az interjúra készülni kell. Nem olyan bonyolult, mint elsőre tűnik, mindig ugyanazokat a kérdéseket teszik fel. Írd össze, írd meg magadnak a válaszokat is, ha kell, magold be.
2020. dec. 14. 23:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Linkedin tele van ezekkel
2020. dec. 14. 23:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Arra azért figyelj, hogy 2020-ban ha az egyetlen szerver oldal megoldás amit ismersz az a PHP,akkor egyre nehezebb full stacknek nevezni a tudásodat.
2020. dec. 14. 23:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Fizetési igényt lejjebb vinni br 350 ezerre és fel fognak venni.
2020. dec. 15. 10:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Az angol sajnos elég sarkallatos pont. Nagyon sok cég nemzetközi csapatokat üzemeltet, ott pedig muszáj, hogy tudj beszélni angolul.

Kisebb céghez vagy konkrétan hazai csapathoz el tudnál menni.

Referenciáid, portfoliód van? Az ilyen esetben nagyon lényeges.

Nagyon sok PHP fejlesztő van, ki kell tűnni valahogy.

2020. dec. 15. 11:17
 7/8 A kérdező kommentje:

Referenciák vannak.

Viszont bruttó 350 az nem kevés nagyon? Én általában 300 körül kértem nettóban. Mert már nem vagyok teljesen kezdő. Kb 2,5 év tapasztalatom van már php-ben, ill Laravelben.

2020. dec. 15. 12:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Cége válogatja, de a 300 nettó szerintem reális. Persze függ attól is, hogy hol laksz.
2020. dec. 15. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!