Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Futárok tényleg összeszedik a...

Futárok tényleg összeszedik a napi 20 ezret borravalóból?

Figyelt kérdés
GLS, DPD stb futárokra gondolok nem a pizzafutárra.
2020. dec. 22. 20:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Aliexpreszről rendelt 200 ft-os termékekre nem fogok 500 borravalót adni :D
2020. dec. 23. 11:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért adjak borravalót a futárnak? Kifizettem a szállítást, már nem tartozom külön semmivel.

Ha átvételkor kell kp-ban fizetni, ami elég ritka, akkor fel szoktam kerekíteni. Ha bankkártyával kifizettem a csomagot + szállítást akkor csak aláírom és viszlát.

2020. dec. 23. 14:34
 13/16 Hintalow ***** válasza:
100%

Nem adok borravalót futároknak, ha akarnèk sem tudnèk, szinte sosincs nálam kèszpènz, online kifizetem ès átveszem.

Valamikor novemberben volt nálam utoljára kp.

2020. dec. 23. 16:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Általában 60-80 csomagot kell kézbesíteni per nap.

Az emberek kb 15-20%-a ad borravalót. Általában 100-200 Ft. Olyan napi 2500-3000 borravaló szokott összejönni. Nagy ritkán ad valaki 500-at vagy ne adj isten egy ezrest.

2020. dec. 23. 19:57
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

100-200 forintot szoktam adni futároknak, ezt is többnyire ételfutároknak és rajtuk is mindig azt látom, hogy igazából nem számítanak semmire. Általában átadják a kaját és már fordulnak sarkon és nekem kell utánuk szólni, hogy helló, ez a tiéd.

Nagyobb értékű rendeléseknél, ha készpénzzel fizetek, akkor szoktam adni, de egyébként egyre inkább átszokok arra, hogy átvevő pontba rendelem a dolgokat (akkor nem kell egész nap futárt várni) és akkor egy fillért sem adok senkinek borravalónak.

2020. dec. 25. 00:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Én is átvevő pontra szoktam rendelni. Sokszor kiszámíthatatlanok a futárok illetve van, hogy aznap reggel szólnak, hogy hoznák a csomagot. Nekem meg azért 4-5 nappal előtte kéne szabit kérnem.

Így simán kérem postapontra, vagy mol csomagpontra. Munka után meg beugrok érte.

2020. dec. 25. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!