Futárok tényleg összeszedik a napi 20 ezret borravalóból?
Figyelt kérdés
GLS, DPD stb futárokra gondolok nem a pizzafutárra.2020. dec. 22. 20:25
1/16 anonim válasza:
Persze. Euróban is simán. Rózsadombi villákban szinte csak GLS futárok laknak.
2/16 anonim válasza:
Kamu, mert fillérbacók rendelnek online és elvárják, h a 4.re is felvidd a mosógépet, amit akciósan rendelt.
3/16 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem kamu, én voltam postás, nyugdíjasok szinte mind legalább egy ötszázast adott, ha pénzt vittem szinte mindig kaptam valamennyit. 200-500 Ft körüli összegeket átlagban öt évvel ezelőtt. A baj az volt hogy a nyugdíjasok sorban meghaltak.. az újak meg már eleve bankszámlára kérik. Futár átlagban kivisz 40 csomagot a műszakjában, átlag 500 Ft os borravalóval számolva tényleg kijön napi 20000 Ft. Tudom van aki egy fillért nem ad de van aki meg 1000 Ft ot is.
2020. dec. 22. 23:04
4/16 anonim válasza:
Akkor menj el futárkodni és írd meg pár hónap múlva, hogy mennyi borravalót kapsz átlagban naponta, ilyen egyszerű. Mi leírtuk a választ, menj el és tapasztald meg neked van-e igazad.
Csak annyit tennék még hozzá, gondolj bele hány nyugdíjas rendel bármit GLS-sel....
Illetve, hogy a fiataloknál mennyire szokás a magas borravaló...
Sok szerencsét!
5/16 A kérdező kommentje:
Mennék de vidékre nincs felvétel semelyikhez sem
2020. dec. 23. 03:45
6/16 anonim válasza:
Dehogy kapnak ennyit... eléggé kikopóban van már a borravaló, eleve a legtöbb online rendelésnél csak bizonyos összeghatár felett lehet ingyenesen házhoz kérni, de többnyire fizetős. Ha minden egyes futárnak még adogatnék pluszban 300-400 forintokat, akkor gyorsan visszaváltanék inkább arra, hogy személyesen megyek el megvenni vmit. Természetesen van olyan eset, amikor különösen jófej vki, vagy felhozza a cuccot, olyankor azért adok, de sztem sok ember hasonlóan gondolkodik és a futárok nem keresnek meg még egy fizetést a borravalóval.
7/16 anonim válasza:
Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor hagytam az aprót a futárnál az elmúlt egy évben, mivel általàban előre fizezem a cuccokat online
8/16 anonim válasza:
Én sem hagyok soha borravalót GLS futárnak, főleg ha bizonyos összeghatár alatt 1-2000 Ft a kiszállítás...Rengeteget rendelek online, nagyon nem érné meg, ha 500 Ft-okat dobálnék ki a futárnak.
9/16 anonim válasza:
500ft borravaló? Na ne nevettess. Jó hogy nem adom oda az árát is,amit rendeltem. Mellesleg van meg olyan, aki utánvéttel fizet?
10/16 anonim válasza:
Én mindig a megrendelt termék árának a dupláját adom borravalónak. :D
Jajj bili, Billi, bili...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!