Mikor, mennyi volt az első fizetésed, mire költötted?
2014. december eleje, 124450. Hónapok óta szerencsejáték-függő voltam, 30 ezer ment játékra, amiből az első héten csináltam 210 ezret, amit elbuktam, majd utána még ment 50 ezer, tehát a fizetésből 80 ezer kuka. Talán még egy 10-es szintén, erre pontosan nem emlékszem, emellett 20 ezer lakástakarék zárás, BKV-bérlet 9500, tehát alig maradt pénzem, kölcsön kellett kérnem. Karácsonyra mehettem haza vidékre (vonatjegy, lehet az is a kölcsönből, ki tudja), így költenem se kellett ételre, megúsztam az utolsó 10 napot.
Évekig olvastam, hogy első fizetést erre költöttem, ennyi volt, s mire velem megtörtént, semmi extra, sőt, talán jobb, ha meg se kaptam volna. Nem az én sztorim a lényeg, ettől függetlenül írjátok, hogyan volt.
Erre pontosan emlékszem, mármint a sztorira, az összegre nem.
Próbanapra mentem, majd a nap végén a főnök azt mondta, hogy ez 1 havi bérletem ára. Ha ott akarok dolgozni, akkor vegyek bérletet, majd hétfőn kezdjek. Ha nem kell a meló, akkor költsem amire akarom, és köszöni a próbanapi munkámat.
Hétfőn kezdtem, 3 évig voltam ott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!