Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen szakmaval tudok havi 1...

Milyen szakmaval tudok havi 1 milliot keresni? Nyissak-e vallalkozast/menjek-e kulfoldre? Milyen szakmat tanuljak ki?

Figyelt kérdés

22 eves vagyok, ugy tervezem hogy 30 evesen veszek egy hazat, amit mar nem kell ujitgatni, es utana johet a csalad tervezes. De ez lehetetlen, ha nem 1 milliot keresek. Hitelt azert nem akarok felvenni mert nagyon rossz tapasztalatok vannak a csaladban, sajnos sokan eladosodtak, meg hat 10 milliot 20 evre adnak es ujitgathatom eletem vegeig hogy szep legyen..Nem eri meg..

Erettsegim, 2 szakmam (noi szabo es grafikus...grafikuskent nem tudom kulfoldon hogy lehetne elhelyezkedni itthon se tudok...na meg nyelvvizsgam van. Tehat ha kulfoldre mennek, akkor csak olyan helyre ahol angolul beszelnek, vagy nem kell nyelvtudas.

Noi szabo vagyok, elkene egy varroda kicsiny falucskankba, csak hat az a helyzet, hogy nem tudnek megelni belole szerintem, kene vagy 10 millio a nyitashoz, es ha 500-1000 ftokert csinalok egy nadragfelhajtast abbol nem lesz soha olyan sok penzem, es hat van az uzlethelyisegnek ugyan ugy rezsije, meg berleti dija. Szoval lehet hogy egyenlore le kene mondanom errol a tervemrol.

Ezert gondoltam hogy kitanulok egy szakmat (lehetoleg olyat, amihez nem kell a matematika mert abbol gyenge vagyok)

Es kimegyek kulfoldre. Noi szabokent tudnek 500at keresni, de egy komuves, padloburkolo, szobafesto 1 milliot keres, DE NEM VAGYOK BIZTOS BENNE hogy mik azok a szakmak amik tenyleg ennyit keresnek, illetve azt vegyun szamitasba hogy no vagyok. De hajlando vagyok olyan szakmat letenni ami nem igenyli hogy ferfi legyek.

2020. dec. 16. 12:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Prosti
2020. dec. 28. 23:01
 22/22 anonim ***** válasza:
Magyarországon is könnyedén megkeresik a szakik a havi 1 milliót
2020. dec. 29. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!