Belevághatok 4.es kőműves szakmával egyéni vállalkozónak kissebb munkákkal?
Figyelt kérdés
Többnyire burkolni szeretnék. De gondoltam bontásokra esetleg betonozásokra meg ilyen kissebb munkákra. Szakmám megvan hozzá, és már dolgoztam is benne még régebben. De azóta sokmindent elfelejtettem, nem beszélve arról, hogy nyílván nem egy egyszerű szakma. Szeretnék fejlődni benne ugyan, és kész vagyok a tanulásra. Nyílván olcsó munkára gondoltam eleinte és természetesen másodállásban. KATA-s vagyok már most, mert van másodállásom amihez szükséges, így természetesen számlaképes is lennék. Ti belevágnátok? Esetleg tanácsot kérhetek ezzel kapcsolatban?2020. szept. 8. 20:21
1/2 anonim válasza:
"De azóta sokmindent elfelejtettem,"
"Ti belevágnátok?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!