Vannak olyan emberek, akik fizetnek, ha képeket küldök nekik? Hogy találom meg őket?
Figyelt kérdés
Vagy vannak erre speckó oldalak? Tudom létezik Onlyfans stb, viszont milyen alternatívák vannak még?2020. dec. 14. 23:31
1/14 anonim válasza:
Kezdj el streamelni magas szinten valami játékot! Ha jó nő vagy, megtalálnak az ajánlatok.
5/14 anonim válasza:
Végtelen ilyen nő van instán, miért fizetne neked bárki ezért?
6/14 anonim válasza:
először azt hittem, hogy fotográfus keres online üzleti modellt, de nem, kiderült, hogy prostituált...
7/14 A kérdező kommentje:
Prosti nem vagyok, effelől nem kell aggódnod. Képet sem küldtem még magamról soha, viszont szükségem van plusz pénzre az egyetemre, és szerintem sok férfi vevő lenne minőségi képekre, így beadnám a derekam. Csak szeretném őket megtalálni:)
2020. dec. 15. 14:59
8/14 anonim válasza:
Azt vágod, ha egy ilyen képed kikerül, azt az internet nem felejti el. Onnantól felesleges egyetemre menned, mert komolyan vehető helyen nem fognak alkalmazni.
9/14 Berserker88 válasza:
Rengeteg alkalmi munka vagy részmunka idős foglalkoztatás van. Persze senki nem mondhatja meg neked, hogy mivel akarsz pénzt keresni, de mint az előttem is írták a későbbiekben visszanyalhat a fagyi.
10/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy annyira extra-különleges vagy, hogy annyian néznének meg, hogy abból lediplomázz!
Ha szexszel akarod megkeresni a diploma árát, akkor 2-3 "sugardadyt" kell tartanod.
Nagyon sok lány szerezte így a diplomáját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!