Elaludtam munkából..mik a terndők?
Figyelt kérdés
Sziasztok, este véletlenül nem raktam fel a telefonomat, így lemerült a telefonom, és ezért nem szóltak az ébresztőim, illetve a műszakvezetőm is jó párszor hívott, viszont azokra se tudtam válaszolni, a lemerült telefonom miatt. Igen, tudom hibáztam, belátom, jobban kellett volna figyeljek, de most légyszives a nagy megmondók kerüljék a kommentszekciót és csak arra szeretnék választ kapni, hogy ilyenkor mi a pontos teendőm, illetve milyen következménye lehet? Műszakvezetőm nem reagál a visszahívásokra, munkaközvetítőt el tudtam érni, azt mondták jeleznek feléjük, viszont tőlük se hallottam vissza semmit azóta. Táppénzre nem szeretnék elmenni, mivel a korona miatt ilyenkor hetekre is tilthatják a legkisebb indok miatt a munkába járást, azt meg most nem engedhetem meg magamnak. Van esély arra, hogy kirúgnak ezért? Ez az első “igazolatlanom”, eddig sosem volt semmi probléma a munkámmal. Tudom, hogy nagy részben a főnökség empátiájától függ, de fogjuk rá, legrosszabb esetben törvényileg mi történhet? Esetleg valami tanács, hogy mivel tudnék enyhíteni a helyzeten? Köszönöm!2020. dec. 14. 16:06
11/16 anonim válasza:
Holnap szépen besétálsz és dolgozol.
ebből mi nem volt világos? A mai nap igazolatlan, szünetel a biztosításod, és mivel jó eséllyel próbaidős vagy, legalábbis abból kiidnulva, hogy pár hete érdeklődtél, mikor utal a pannonwork, akár meg is röptethetnek. Senkit nem fog érdekelni, miért nem mentél.
12/16 anonim válasza:
24 év munkaviszony alatt egyszer sikerült elkésnem. Még akkor is pontosan beértem a munkahelyemre, amikor sztrájkolt a BKV. És nem, nem azért, mert szeretek dolgozni, csak a pénz az kell és soha nem tehettem meg, hogy ennyire belesz@rjak, mint te.
13/16 anonim válasza:
jolvan elhiszem csak fura hogy d.u 16fele -gondolom-mert akkor irtad a kérdésed- ébredsz fel.
Ez a lényeg
14/16 anonim válasza:
Mész dolgozni mintha semmi nem történt volna. Ha pampog a köcsög akkor másnap már nem oda mész dolgozni, hanem egy utcával odébb.
15/16 anonim válasza:
Aki szerint nem lehet ennyire elaludni, az sem ismert még súlyosan vashiányos vagy neadjisten depressziós embert.
16/16 anonim válasza:
én vashiányos vagyok mégis korán ébredek söt éjszaka is megszoktam ébredni
Depis is voltam és akkor pont aludni nem tudtam és korán ébredtem.
Azt ugysem hiszi el senki h vki akkor ébred fel amikor már a munkaideje is lejárt. Vmi csavar van ebbe. nem 100%igy volt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!