Elaludtam munkából..mik a terndők?
Táppénzre nem szeretnék elmenni
Hogy jön ide a táppénz? Elaludtál, igazolatlan távollét a mai napod, mondjuk nem értem, miért nem mentél be, mikor felébredtél. Holnap szépen besétálsz és dolgozol.
Köszönöm a válaszokat. 4re kellett volna menjek, 10kor keltem fel. Arra a két órára felesleges lett volna bemenjek, mivel kb csak az oda út 40 perc. Visszahívtam a főnököt, ahogy említettem, azonban nem kaptam választ, ezért is fordultam ehhez az oldalhoz segítségül.
#1. Válaszoló: Onnan jött, hogyha esetleg nem fogadnák el az indokomat, akkor csak orvosi igazolással tudnám igazolni a hiányzó napom. És természetesen bemegyek igen, egyáltalán nem munkakerülés céljából aludtam el, imádom a munkahelyem, és nagyon nagyon szégyellem magam emiatt, illetve félek picit, hogy ez megtörtént, ezért szeretnék pontosan utána járni, hogy legrosszabb esetben mik lehetnek a körülmények.
munkát nem akarsz kerülni, de a kamu táppénz beleférne? :D
Azért minimum hét órával tovább aludni, mint klened kellett volna... nem semmi.
kicsit sokat aludtál , d.u 16ig gondolom 8tól.
Ezt nekem nem kamuznád be. Okés h elalszol 1-2 órát de nem többet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!