Idénymunkákra kell valamilyen végzettség, tapasztalat?
Pl ha még soha életemben nem kotortam havat és 50 kilós férfi vagyok akkor fel fognak venni? Vagy majd gyümölcsszüretre felvesznek csak úgy vagy kell valami képzettség? Arra gondolok, hogy mondjuk egy szőlőszüreten rossz helyen vágom le a szárat hozzáértés hiánya miatt és tönkretenném a jövő évi termést.
Hogy működnek ezek a dolgok? Első munkahelyem lenne, eddig nagyjából kórházakban voltam ki-be betegségek miatt. A pénz nagyon kellene, hogy önálló életet tudjak kezdeni, ne a szüleim életét tegyem tönkre.
Hülye válaszokat nem kérek meg olyat se hogy menj el tanfolyamra. 30 éves vagyok, már lecsúsztam az ilyesmiről.
Gyümölcsöt csajok is szednek (sőt, főleg ők). Gondolod nem fogod bírni, amit ők igen?
A hólapátolásná is az elkotort mennyiséget nézik, nem azt, hogy mekkora vagy. Persze, ha belerokkansz 2 méter után, akkor nem a fizikai munka a te asztalod, de az nem a kis méreted miatt lesz
lehető legjobb tipp amit adhatok:
Építkezés, hézfelujító céghez menjél segédmunkásnak!!
Jövötöl RENGETEGEN fognak felujitani a kormány támogatása miatt.
Januártól már alig lehet munkást találni.Addig keresgélj, szerződj le és edzél kicsit , h kondiba legyél, aztán igyekezz.
Ennél jobbat nem tudok kiatlálni és nagyon jól fizet! Tudás sem kell sok de akarás igen. Igyekezz na szia
Köszi a jó válaszokat!
Azért gondoltam főleg a szüretelésre, gyümölcs szedését, mert fizikailag nem nagyon tudok nehéz dolgokat emelni, gyenge vagyok. A segédmunkás meló jó is lenne, de voltam egy vállalkozónál állásért aki rámnézve szó szerint kiröhögött, hogy az üres talicskát se bírnám el, menjek a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!