Külföldi idénymunkát szeretnék a nyárra, valakinek tapasztalata, referenciája?
igen, köszi a választ, de még mindig nincs ismerősöm sehol külföldön, és a baráti körömből sem megy ki senki.
a kérdést meg pont azért tettem fel,hogy melyik cégnél vagy közvetítő irodánál keresgéljek, mert így a neten pláne egy lánynak elég necces az üres ígéretekbe beleugrania és kiutaznia egy idegen országba egyedül. ezért vmi már bevált, megbízható forrást keresnék.
ma 15:57
Én Angliában élek.De hiába írom meg,hogy jutottam ki az én történetem nem sokat fog segíteni..Mondhatnék munkalehetőségeket is ,de mivel szinte mindenki Londonba akar menni,így teljesen felesleges.
Bár a tapasztalatom azt mutatja,hogyha valaki nagyon jól tud angolul akkor az nyugodtan megpróbálhatja egyénileg a kiutazást,és munkát kereshet itt kint,mert fog állást kapni..Ha én jól tudnék angolul válogathatnék a melókban,de nem tudok annyira,és elég nyuszi is vagyok..
Hiába írnék pár munkaközvetítőt,azokat csakis itt találod meg.Megbízhatóak,ingyenesek,de csak itt tudsz intézkedni ..
ma 17:42
megint én vagyok..Mint írtam az én történetem nem sok segítség lenne.De elmondhatom.Semmi nyelvtudással jöttem ki,de nekem már ki volt kövezve az út.Én a párom után jöttem ki.Ő már egy ideje kint volt,és mire én indultam útnak,addigra már kibérelt egy megfelelő lakást,és minden megvolt ami kellett.Rész munkát is úgy szereztem,hogy a párom angol barátja intézte el...Ezért is írtam,hogy az én történetem nem segít,mert kevesen vannak akik így jutnak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!