Ausztriai idénymunka? Valakinek tapasztalat?
Szia! Én hasonlóan 20 éveim végén járok, és kb nyár végén lett elegem a magyarországi"mókuskerékböl".Jelenleg egy ausztriai hotelban dolgozom szezonmunkásként konyhán. Én igy csináltam: Önéletrajz küldése minél több helyre, majd szinte biztos lehetsz benne, hogy a 70% ir vissza valamit! Ezután biztosra veheted, hogy kérnek egy személyes interjut is. Ha ezen megfelelsz(tapasztalatom szerint ha meg tudsz szólalni németül, és érted is amit mondanak)akkor nyert ügyed van!Fontos:ha esetleg az interjun elbizonytalanodsz a nyelvtudásoddal kapcsolatban ne ijedj meg ez a Dialektus. Majd 2-3 hét mulva megszokod!
Ezután ha felvesznek általában elég hamar munkába kell állni! Szerintem egyszerü munkát találni, de nagyon nehéz megtartani! Sokan mondják de jo annak aki itt dolgozik! Nem mondanám ,hogy itt kolbászból van a kerités! Rengeteget kell dolgozni(min. 10-11 óra/nap), és köztudottan a magyarokat(személyes tapasztalat)nem nagyon kedvelik! De mindenképpen próbáljátok meg!Ha tudok még segiteni szivesen segitek! De közvetitöket felejtsétek el!!!!Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!