Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lépjek ki a tipikus...

Hogyan lépjek ki a tipikus gyári munkás szerepből?

Figyelt kérdés

2020. dec. 9. 22:09
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
23%

Vagy mégrosszabb...

Vállalkozni próbál / politikába bekapcsolódni.

(ergo stróman lesz).

2023. máj. 4. 07:26
 32/37 anonim ***** válasza:
54%

30# Ja, de fontos hogy a normális egyetemi szak választás.

Pl.: ahogy írtam egy infós szakkal sokkal előrébb van.

Én most fogok végezni mérnökinfós szakon és már szja visszatérítés nélkül nettó 410et keresek és szerintem picit alul vagyok fizetve. Nyáron, főállásban már reménykedem, hogy nettó 500 felett lesz a fizum.

Ja és szinte full home office, már most.

Csak megfelelő szakot kell választani és jó lesz. Nem szabad azzal érvelni, hogy sok egyetemistának rosszul megy, mert ez maximálisan attól függ ki milyen irányba megy el.

Aki tanárnak megy az ne lepődjön meg ha 5 év után is nettó 200 a keresete.

2023. máj. 4. 08:05
 33/37 anonim ***** válasza:

De nettó 500 at egy autószerelő is megkeres ha van tapasztalata, de jobbat mondok, porfestő üzembe dolgozik párom, az üzemvezető egy erdélyi, kb 15 éve vana cégnél nettó 850 et keres, egyszerűen annyi mindenhez ért, hogy ezt fizetik ki neki érte, a multkor megszerelte az áramalatt lévő szállítószalagot is mivel FAM vizsgája is van így nem kellett a teljes gyártósort lekapcsolni...

Ha kérne nettó 50 ezer emelést simán megadnák neki, ja és Harley Davidsonon jár be melózni...

2023. máj. 4. 08:18
 34/37 anonim ***** válasza:

Csak példaként:

RAL szinkódokat meg a profilvastagságokat tizedmiliméterre vágja fejből, meg hzzá az 50 féle festék hőmérsékleti (sütési) adatait stb.

Előző voltam.

2023. máj. 4. 08:22
 35/37 anonim ***** válasza:

33# Ja megkeresi az autószerelő “ha van tapasztalata”, de én kezdő vagyok.

Ha nekem lesz tapasztalatom nettó 1 millió felett fogok majd keresni nem sok sokára.

Meg teljesen más autoszerelőként végig dolgozni egy napot. Ha most is gyors vagyok van hogy csak 4 órát dolgozok, mert nincs feladatom.

Meg rugalmasak bárhova mehetek. Vagy akár csak munka kezdés előtt 5 percel felkelek és a kanapén dolgozom.

Azért ez sokkal lazább és jobban fizető szakma mint bármi más.

2023. máj. 4. 11:10
 36/37 anonim ***** válasza:

Bárcsak olyan egyszerű lenne, hogy "tanulj informatikusnak oszt csókolom!".

De hihetetlen ez a lenéző pökhendiség ami néha egyesekből árad, pl az informatikát meg programozást én próbaltam is de sajnos egyáltalán nem ment, nem értettem meg semmit az egészből, megmaradtam felhasználói szinten. Erre meg itt kb olyasmi válaszok születtek, hogy "hülye vagy, dögölj meg akkor!" stb

Valahogy amikor más meg képtelen egyetlenegy idegen nyelvet is legalább annyira megtanulni, hogy elmakogja amit akar akkor én valahogy nem vagyok ennyire ellenséges velük, mint az informatikusok ezen az oldalon azokkal, akiknek nem mennek a kompjúterekkel kapcsolatos melók. Holott én már tizenéves koromban tudtam folyékonyan 2 idegen nyelvet, majd huszonéves korom közepére már 6 idegen nyelven tudtam beszélni és kommunikálni. Mindezt úgy, hogy ezek javarészét saját magamtól tanultam meg. De valahogy annak ellenére, hogy 6 idegen nyelven beszélek mégsem mondok én sosem olyasmit másoknak, hogy "haha, nem beszélsz nyelvet te nyomi, akkor hülyeként meg is érdemled a sorsod".

Fogalmam sincs, hogy ezen az oldalon az informatikusok miért ennyivel beképzeltebbek és leereszkedőbbek másokkal, vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy a számítógépekben kevésbé jártasabbakkal szemben (tisztelet a kivételeknek!)

jan. 20. 00:49
 37/37 anonim ***** válasza:

Ezt azzal kapcsolatban írom, hogy hasonló kérdésem volt nekem is korábban és ott kb olyasmi válaszok voltak (#36 vagyok). Ezért igazából én már nem is kérdezek semmit se a programozás se semmilyen kompjúteres dolgokkal kapcsolatban ezen az oldalon, amint megtudják, hogy full nem értek az ilyesmiknek egyből árad belőlük a rosszindulat.

De a legjófejebbek egyébként ezen az oldalon a gyúrósok. Mivel szoktam sportolni meg gyúrni is néha, ezért abba a kategóriába is megfordulok sokszor. A gyúrósoknál ha valami orbitális nagy marhaságot kérdez valaki, akkor is van humorérzékük.

Lásd itt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__107..

jan. 20. 00:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!