Sokan miért a munkakeresőket szidják akik nem találnak munkát?
Ezt én is megkaptam volt kollégámtól, hogy csak akarni kell. Ő azok között volt akit nem küldött a cég fizetés nélkülire és végül őt meghagyták dolgozni, minket végül a cég elküldött. Régen sem volt könnyű de most a lehetetlen kategória. Sok területre kell beadni a jelentkezést. Én kb másfél hónap alatt vagy 70helyre küldtem el a jelentkezést. Abból talán összvissz 15 válaszolt, abban pedig volt interjúra hívás vagy köszönik de nem engem szeretnének. Inkább az utóbbi volt a jellemző. Volt ahova jelentkeztem talán októberben és válaszoltak, hogy nem rám esett a választás, mert vagy 300jelentkzést kaptak!! Ez még akkor volt amikor ugye októberben nem volt bezárva az összes mozi, meg szórakozóhely! Gondolom azóta ezek a számok nőnek. Én is és párom is a covid miatt vesztette el a munkáját és most a munkáltatók megtehetik azt, hogy olyan szinten válogatnak a munka keresők közül, hogy az már szinte fáj. Legyen fitalal de tapasztalt és 6nyelvtudás és vállaljon 15műszakot és családot ne akarjon. Nem azt mondom, hogy én tökéletes munkavállaló lennék, de több nyelvet tanultam, több féle munkakörben is dolgoztam és diplomám van. Fiatal is vagyok és nincs gyerekem és alig válaszoltak vissza a CVmre. Mielőtt bárki mondaná, hogy biztos büfészakon végeztem, így utólag tudom de amikor ide jelentkeztem 8 éve akkor nekem fogalmam nem volt, hogy van ilyen, hogy büfészak. Én ebben akartam dolgozni és dolgoztam is benne több évet, még covid előtt váltottam anno munkahelyet, más területre, jobb fizetésért.
Szóval annyit még, hogy küldjétek az önéletrajzot mindenhova!
utolsónak igaza van.
Ez a munkamorál nem normális ami m.o van.
Kulföldön sokan tapasztaltuk -nem vendéglátás-h ott legalább mindig visszajeleznek.Nállam legalábbis igy volt. Pontosabban mindig jelezték mikor kezdjek .Igaz munkaközvetítők voltak de ígyis nagyon megérte sok szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!