Sokan miért a munkakeresőket szidják akik nem találnak munkát?
látod kérdező ide csak ilyen hűlye válastok érkeznek. Amint irtam kevés a jóindulat és az empátia.
Az emberek már nem értik meg a másikat, és minél nagyobb a virus vagy minél jobban felvan fujva annál jobban lefognak nyomni.
Nincs megértés itt hiába keresel amint irtam rosszindulatuak ennyi.
Ha nekik pont szerencséből vagy ismerős által sikerűlt munkát találni nincs agyuk h felfogják h most JÁRVÁNY van és már NINCSENEK UGYANOLYAN LEHETŐSÉGEK.
Hozd ki magadból a legtöbbet , embereknél ne keress megértést.
udv
És mi a probléma? Van neted, tető a fejed felett, fűtés, kaja, időd mint a tenger, hogy ráérsz ezen az oldalon írogatni... ahelyett, hogy az állásportálokat lesnéd.
Amúgy december közepén, ünnepek előtt ne akarj munkát találni, mert nem fogsz... nincs interjúztatás, a cég java része szabin, csökkentett létszámmal csökkentett munkaidőben dolgozik aki még bent van.
Pénz kell a tanuláshoz? Ez se igaz, sok mindent el lehet sajátítani yt-ról. Én pl onnan tanultam meg a 3D tervezést, ingyenes Blender nevű programmal. Meg onnan húztam fel magam középszintű nyelvtudásra, ami simán megállta a helyét egy állásinterjún.. persze nem azt kamuztam be, hogy pro vagyok, hanem azt hogy nyögvenyelősen megy... aztán kiderült, hogy nem is olyan sz@r mint hittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!