Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van még olyan aki nem szeret...

Van még olyan aki nem szeret csemegepultban dolgozni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok annyira vevőközpontú hogy engem oda rakjanak viszont a főnök azt hiszi én ott leszek majd de inkább akkor felmondok de nekem nem való az
2020. dec. 7. 05:04
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Szuper, ezt tök jól megbeszélted magaddal.
2020. dec. 7. 07:51
 2/8 anonim ***** válasza:
28%
Szokásos uszító "kérdés"
2020. dec. 7. 08:09
 3/8 anonim ***** válasza:
39%
Miért mit akarsz csinálni?
2020. dec. 7. 08:11
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
mit szeretnél csinálni a bolton belül? Csak árut tölteni? Olyan már nem nagyon létezik, főleg kisebb üzleteknél, de még a nagyoknál is elvárás a multitasking. Tudj árut tölteni, ha kell kasszázni, ha kell pultban lenni. Ha betesz kasszába ott is emberekkel kell kapcsolatba lenni, meg úgy a kereskedelemben unblock, szóval akárhova mész ilyen feladatod lenne, akkor nem ez a te szakmád.
2020. dec. 7. 09:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem rossz mert lehet beszélgetni az emberekkel, nem csak a polcot pakolod. Jó, mondjuk vannak jobb melók is.
2020. dec. 7. 09:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi bajod lehet? Adsz tíz deka húsz dekát, ha végeztél mész kasszázni, el is megy hamar a napod. Szerintem klasszik agymosott árufeltöltők már nem nagyon vannak, jól írták, ha nem vagy multitask, akkor keres valami egyhangúbb munkát.
2020. dec. 7. 10:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A coopban még talán van csak árufeltöltő de a fizetés is olyan.
2020. dec. 7. 11:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz, porgosebb mint az arufeltoltes, de megertem, hogy nem érzed magadenak. Szerintem keress közbe új munkát és ha van hely ahova felvesznek és szívesebben csinálod, akkor mondj fel.
2020. dec. 7. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!