Hogyan kapjátok kézhez a fizetéseteket?
Figyelt kérdés
Mennyire népszerű mostanság a Készpénzes kifizetés?2020. dec. 4. 23:58
A kérdező szavazást indított:
Készpénzben kapom meg
Átutalják a számlámra
64 szavazat
2/12 anonim válasza:
Vendéglàtásban csak kp van például
4/12 anonim válasza:
Ezt már nem is tehetik meg hivatalosan a munkáltatók.
Aki nincs bejelentve az persze kézbe kapja, de az ugyebár nem egy legális eljárás.
6/12 anonim válasza:
Eddig a 4 munkahelyemből 1 helyen volt KP
7/12 anonim válasza:
A fizetésemet a bankszámlámra utalják. A maszekolásban kp-ben fizetnek az ügyfelek.
8/12 anonim válasza:
Ha KP-ben kapod, ott van valami turpisság. Még a szürkénél is a minimált utalják, a többit kapod borítékban.
9/12 anonim válasza:
Nem tudom hogy milyen alom világban éltek hogy azt hiszitek hogy azért mert valami “illegális” nem csinaljak 😃 vendéglátásban 90% csak tisztán kp ban kapja a pénzét és minimalra van bejelentve napi 4 órában 😃 ezért vannak most akkora sz*rban a vendéglátosok😒
10/12 anonim válasza:
#6 vagyok, miért lettem lepontozva?
Az az állás idénymunka volt (napi bejelentés) egy elég ismert hazai telefonboltban, minden hónapban a kasszából kellett kivenni a pénzt magunknak és küldeni emailt a főnökségnek, hogy megtörtént a fizetés felvétele.
Amúgy most így belegondolva, volt még egy állásom 2 hónapig egy nyáron, ahol szintén készpénzben kaptam a fizut raktárosként (nem multi), de az teljesen fekete munka volt, tehát teljesen lehetetlen lett volna hivatalos úton utaltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!