Írnátok olyan munkahelyeket ahol a legtöbb ember jól érezné magát, és inteligens, igényes emberek, kollégák veszik körül?
Mivel minden szubjektív, mivel a létbizonytalanságból fakadó, az önbizalomhiányból, önértékelésből fakadó, valamiféle belső bizonytalanságot látok az emberekben, nem létezik ilyen munkahely. Lehet, hogy elsőre nem tűnik fel, de amikor "helyzet" van, akkor előjön az ember valódi "én"-je.
Ki az intelligens? Aki együttérző?
Vagy más milyen? Akinek gyorsan átlátja a dolgok jellemzőit, műveleteit, állapotait, helyzeteit, folyamatait és tudja is ezeket kezelni?
Igényes? Mire? A munkájára? A tisztaságra? Önmagára? Beszédjére, viselkedésére?
Ahogy felnősz, lassan felébredsz abból az álomvilágból, amiről a kérdésed is szól.
Ezt jó szándékkal írom!
Főleg azok a multik Budapesten ahol a munka könnyű, a fizetés magas, a csajok jók, és rengeteg a közösségi program.
Pl. Morgan Stanley, BP, Citi, Exxon stb.stb.stb.
Köszönöm a válaszokat! A vége felé leesett egy két embernek mire is gondoltam valójában. Bár meg kell mondjam azért mindegyik válasz hasznos volt. Igen olyan munkahelyre gondoltam ahol az emberek inteligensen vislkednek beszélgetnek egymással. Világ életemben raktárakban dolgoztam és elszomorít, hogy a legtöbb kollégám főleg az előző munkahelyeimről nagyon egyszerű gondolkodású volt. Alig lehetett velük bármiről is beszélgetni és amikor ők beszélgettek én nem éreztem úgy, hogy engem érdekel a mondandójuk. Káromkodás, szleng stb: Viszont a HR munkatársak élete mindig is vonzott. Igényes külső, inteligens bemutatkozások.
Szíves dolgoznék ilyen környezetben. Persze azért most nem panaszkodhatom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!