A lányom nem állja keg a helyét a munkaerőpiacon?
A lányom 23 éves utolsó éves egyetemista.
Az egyetem elején dolgozott egy vállalatnál sales területen amit nagyon szeretett,viszont 4 hónap után abbahagyta,mert erasmusra ment(amit én nem támogattam de mindegy).
Majd fél éve kezdett megint dolgoznj, 3 hónapot volt pénzügyi gyakornok egy cégnél,kirúgták ,mert nem ment neki,majd 3 hónapot volt számviteles területen,onnan is jirúgták,mert nem jött bele.
Vilg életében utálta a pénzügyet,számvitelt,de a pandémia miatt elvallalta,mert örült,hogy legalább talált valamit.
Nagyon jó kiállású,intelligens lány,tehát felvették mindenhova,de egyszerűen nem mwgy neki ez a 2 terület és amit utál,azt egyszerűen nem tudja jól végezni.
Vajon lehet valami gond vele ,vagy tényleg csak az utolsó 2 nem a megfelelő terület volt?
Egy kétségbeesett anyuka.
Mit tanul az egyetemen?
Remélem nem pénzügy-számvitelt :D
Rosszul választott pályát, nem való neki ez. Ha világéletében utálta az egészet, akkor miért erőltetitek egyáltalán? Ott kellett volna hagyni ezt a szakot legkésőbb az első félév után és más szakot keresni.
Én is most estire megyek szakmát tanulni, mert utáltam az egészet amit egyetemen tanultam és nem akarok benne dolgozni.
Miért nem támogattad az Erasmus-t?
Rengeteg tapasztalatot lehet szerezni, plusz külföldi kapcsolati hálót, nyelvtanulás, stb .stb.
Nem megy neki, ezért küldték el mindenhonnan. Próbáljon meg mással foglalkozni, nem tudom mit tanul egyetemen de ha nem pénzügy-számvitelt akkor eleve nem is értem hogyan vehették fel egy céghez ha eleve nem is tanulja tehát semmi alap tudása sincs plusz tapasztalata sem. Ha mégis ezt tanul akkor rossz pályaválasztás volt részéről mert nem bír belerázódni, nem megy neki, van ilyen.
Próbáljon meg mással foglalkozni, más területen, lehet abban jobban megtalálja a helyét. Ha ennyi helyről elküldték mert nem ment neki akkor már érdemes elgondolkodni azon hogy inkább mással foglalkozzon, mert ha így jelentkezik egy állásra ilyen múlttal hogy azért küldték el mert nem ment neki, nem tudott beletanulni, belerázódni akkor fel sem fogják venni sehova. Próbáljon meg mást, fiatal még, sokan hoznak rossz döntéseket az életben, még sokkal könnyebben tud váltani ameddig nincs se gyereke, senkije akit el kell tartson, mert később már nehezebb lesz.
Nemzetközi gazdálkodást tanul az egyetemen.
Volt 2-3 pénzügyes tárgya,az is nehezebben ment neki,hármas volt úgy tudom, atöbbi négyes-ötös.
Ha még egyetemista, mi a probléma...?
Nyilván részmunkaidős állás, gyakornokként foglalkoztatják - és a cégek kb. úgy is állnak hozzá, hogy mindig az ilyet a legkönnyebb elküldeni...
Hát akkor keressen sales melót.
Az Erasmus meg hasznos. Csak ahogy a kérdésed is mutatja, az indokoltnál jobban bele vagy mászva a gyereked seggébe.
Hagyd egy kicsit, keresse a saját útját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!