Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért mennek egyetemre az...

Miért mennek egyetemre az emberek amikor pl asztalos, fodrász a többszörösét megkeresi mint egy mérnök vagy bármelyik diplomás?

Figyelt kérdés

2020. nov. 27. 21:39
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

50:

[link]

[link]

Te ismersz egyet, én meg a szektorban dolgozom és rálátok elég sokra.

2021. febr. 10. 12:37
 52/56 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmazottként azért kevesen keresik meg a nettó 1 misit az IT-ban is, max tokkal-vonóval (cafeteria, céges autó, stb), de nem alapbérben. IT-ban dolgozok még mielőtt érkezne az érvelési hiba kategória...
2021. febr. 10. 12:41
 53/56 anonim ***** válasza:
Amúgy én is a szektorban dolgozom, kedves Mr. Érvelési Hiba.
2021. febr. 10. 12:42
 54/56 anonim ***** válasza:
44%

Mrs. Ha már. Nem csak férfiak dolgoznak az ITban.

Én pedig nem azt mondtam, hogy mindenki, hanem hogy a seniorok. Mondjuk ugye sokan hajlamosak 5 év után már seiornak érezni magukat, az még ehhez a kategóriához kicsit kevés.

2021. febr. 10. 12:45
 55/56 anonim ***** válasza:
50%

Tejesen mindegy, a fentebbi kommentre reflektálva, azért 1 millióból sem igen lesz szalonból Porsche.

Az pedig sokatmondó, hogy alkalmazotti szinten ez az 1 millió szinte álomhatárnak számít, a 40+30 (terasz) fős kis éttermem önmagában másfélszeresét, nyaranta inkább dupláját hozta havonta egészen idén novemberig, a panzió részről nem is beszélve.

Pont ezért tanítom arra a fiamat, hogy csináljon, amit csak akar a maga urakent

2021. febr. 10. 14:24
 56/56 anonim ***** válasza:
*amit csak akar, de szigorúan a maga uraként
2021. febr. 10. 14:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!