Mai világban a szakmunka miért van lenézve?
Te miért irigykedsz?
Szerintem senki nem nézi le... De én diplomásként csuklóból fizetem az összes szakmunkást, amire meg nem találtam embert, arra megvettem a gépet, és megcsináltam magam.
Pont hogy emiatt nincs lenézve. A szüleim diplomás alkalmazottak, a nagybátyám vállalkozó szaki és egyáltalán nincs lenézve.
Főleg ha valakin látszik, hogy jól él, mert tényleg ilyen sokat keres, az meg főleg nincs.
Még egy tipp: Sokszor a megjelenés is számít. Rengeteg szakmunkást látok, akik úgy csattognak végig a városon a festékes/poros, stb munkaruhájukban. De olyat is ismerek, aki csak szigorúan a munkaidőben a munkaterületen van a munkaruhában, utána egyből veszi át a szép inget, szép nadrágot még a hazamenéshez is és persze a szabadidős-, magánéleti programjaihoz is szépen felöltözik. Az emberek pedig sok mindent társítanak az ember öltözködéséhez, megjelenéséhez is.
Magyarul öltözz szebben és akkor nem néznek le az emberek. (Ez nem csak a szakmunkásokra igaz, hanem bárkire.)
A szakmunka nincs lenézve, ez egy óriási félreértés. Azok az emberek vannak lenézve, akik hazafelé még beugranak egy-kèt-három fröccsre meg felesre a munka után. Gondolom nem kell mondani, hogy nem az ügyvédek, könyvelők stb. szoktak ilyet csinálni, hanem a jó munkás emberek. Ha nem lenne piás nem lenne lenézve, a munkájával senkinek semmi baja.
Kötött már belém hazafelé egy piás melós f*szfej, mert bűzlött az alkoholtól és húgyszagtól és odébb ültem a tömegközlekedésen. Erre jött utánam, kötekedett, lekurvázott és ilyen viselkedés után még neki állt feljebb. Aztán hallottam ott a járaton másoktól, hogy gyakran csinálja ezt, szeret csak úgy belekötni másokba. Szerintem valójában saját magát nézi le a nyomorúságos alkesz életében, ezért örömet okoz neki, ha bánthat másokat. Aztán úgy állítja be, mintha bárki is lenézné a szakmunkáját, de azt nem veszi észre, hogy ha nem lenne egy piás g*eci, akkor nem is taszítana mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!