Mi lehet ilyen helyzetben a legjobb megoldás?
Körülbelül egy hónapja felmondtam a jelenlegi munkahelyemen (multi), ahol épp a két hónapos felmondási időmet töltöm. Tudni kell a mostani állásomról, hogy elvárás a túlóra (fix összeget kapok, mint pótlék hónap végén), enélkül nem is tarthatóak a szoros határidők. Pont emiatt is mondtam fel, már nem tudom csinálni ezeket a 60+ munkaórás heteket, azonban ezt felmondási időben is elvárják, pedig igyekezetem nekik jelezni, hogy ne számítsanak többre tőlem mint napi 10 óra munka. Folyamatosak a napi konfliktusok emiatt, számon kérnek, mint egy kisgyereket, hogy mivel haladtam a mai napon ez miért nincs kész stb.. Az a baj, hogy nem tudom teljesen ezt elengedni, és eléggé stresszes vagyok miatta.
Két lehetőség között vacilálok: Elmennék táppénzre két hétre, utána már kb. csak 1 hetet kellene dolgoznom, a megmaradt szabijaimat remélhetőleg kivehetném (remélem). A másik, hogy nagy reményekkel megkérném a munkáltatóm, hogy engedje el maradék felmondási időt.
Illetve van még az az opció, hogy maradok és megy minden ugyanúgy mint eddig, veszekedésekkel, személyeskedésekkel (az ő részükről), a végén pedig nagy haragban elválással. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!