Értékesítő munkakörben mekkora a jutalék?
Figyelt kérdés
Láttam egy állást, ahol promótereket/értékesítőket keresnek. A fix. nettó órabér 700 ft, erre jön még rá a jutalék. Biztosításokkal, hitelkártyákkal foglalkozik a cég. Nem tudom, hogy jelentkezzek-e, vagy ne. Valakinek van valami tapasztalata hasonló munkakörben? Gondolom van egy minimum szám a szerződéskötések terén, amit el kell érni havonta. De mennyi lehet a jutalék? Mert ez az órabér elég kevés.2020. nov. 16. 18:32
1/3 anonim válasza:
Cégenként teljesen változó.
Én max akkora vállalnék ilyen munkát ha csak ez vagy az éhhalál között kéne döntenem.
2/3 anonim válasza:
Hát gyakorlatilag minimálbér az alapfizu. Ha alkalmazottként bejelentenek és semmi más opciód nincs, akkor esetleg, de nem egy jó deal. Dolgoztam ilyen helyen, ez is promóció, de műszaki szaküzletben, akkor kb. a fix fizu a minimálbér 110 százaléka volt, és a viszonylag jó promóterek ugyanennyi jutalékot összeszedtek mellé. De persze ha valami telefonos tukmálós, OVB meg társai, akkor szerintem felejtős dolog. Ha Erste hitelkártya a westend aluljáróban, sztem az is.
3/3 A kérdező kommentje:
1-es hát sajnos a mostani helyzetben nem nagyon van más választásom. :/ Köszönöm a válaszokat :)
2020. nov. 16. 19:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!