Aki multinál dolgozik annak tényleg kell meetingekre, csapatépítő programokra meg ilyesmikre járni? Ezt a szociális részét nem lehetne teljesen kihagyni?
A meeting azt jelenti, hogy a munkahelyen munkaidőben összeültök valami munkával kapcsolatos dolgot megbeszélni. Magyarul értekezlet, megbeszélés.
Nálunk évi 1-2 csapatépítő van, büdzsétől függ. Munkaidő után valami program meg vacsi, 8-9 körül már indulunk haza, de nem is mindenki szokott jönni. A férjeméknél ottalvós, 2 napos csapatépítő szokott lenni, hétköznap. Ott sem mindenki megy, aki nem akar, akkor szabit kell kivennie.
Dolgoztam egy multinál, novemberben kezdtem, és új emberként elmentem a karácsonyi bulira. Borzasztó volt. Januárban megint lett volna egy buli, amire a karácsonyi után már senki nem akart elmenni. A főnök egyesével behívott mindenkit, és majdhogynem kötelezővé tette. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy majd én eldöntöm, hogy a szabadidőmben mit csinálok, ez láthatóan nem tetszett neki. Kerestem másik munkahelyet és a buli napján felmondtam.
Még nem vettek fel, csak multihoz tervezek menni.
De nem vagyok csapatjátékos, nem szeretem a csapatmunkát, jobban szeretek egymagamban lenni.
De így inkább ne is menjek?
Te olyan szinten antiszociális vagy, hogy a gyártósorra nem vennének fel, mert ha a munkatársadnak vágja le a kezét a gép akkor se kapcsolnád ki, mondván ha áll akkor nem termeli meg a fizetésedet.
2020-ban csapatban dolgozol. Egyszemélyes magánhadseregek nincsenek és nem is kellenek senkinek. Ha valaki úgy akar kommandózni is kiég a fenébe 1-2 év alatt és lelép a cégtől, nem jó senkinek.
Namost ahhoz, hogy csapatban értelmesen tudj dolgozni ahhoz kell az az évi 1-4 csapatépítő / rendezvény. A meetingeket meg se hallottam, szerinted hol osztják a feladatot? Barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!