Ha 1 hónap munkaviszony után nem megyek el csapatépítőre a műszakommal az egy rossz pont?
igen, az.
miért nem szeretnél elmenni?
hát pont azért menj el, hogy megismerd őket és ha rájössz hogy nem érzed magad jól köztük, akkor pedig nyugodt szívvel mondasz fel. Már a csapat része vagy egyébként, hiába vagy próbaidős.
Tapasztalatom szerint nem szeretik az olyanokat, akik kivonják magukat a közös programok alól.
Amúgy én is rühellem a csapatépítőt, számomra megszűnnek a kollégák délután fél 5kor, mikor elmegyek munkából, de évente 2 alkalommal elmegyek az ilyen csapatépítőkre, külön szervezett programokra. Segítik a karrierem fejlődését, hisz jó pontot szerzek a többieknél és a vezetőmnél. Csak ez lebegjen a szemed előtt.
kérdező, hallottam én itt már olyanról is, hogy valakit épp azért tettek ki egy állásból, mert nem ment csapatépítőre és azt mondták, hogy "antiszociális", nem együttműködő, kihúzza magát a társaságból, stb. Szóval épp azért tettték ki, mert nem ment el.
Amúgy jól írták: a csapatépítő épp azért csapatépítő, hogy az egymás számára ismeretlen embereket is összehozza.
Nem kötelező kiteregetni a magánéletedet - ez rajtad múlik és nem kötelező inni sem.
Lehet, épp azért nem lesz következő alkalmad,, mert erre most nem mész el.
1. Igen rossz néven veszik! Az alkalmazottak és a főnök is.
2. Ha gyári munka és nem érdekel a dolog, nem itt képzeled el a jövődet, akkor meg mind 1 is teljesen.
Igen, rossz pont.
Nem kell kiteregetni a magánéletet, de lehet barátkozni, ismerkedni, beilleszkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!