Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha 1 hónap munkaviszony után...

Ha 1 hónap munkaviszony után nem megyek el csapatépítőre a műszakommal az egy rossz pont?

Figyelt kérdés
1 hónapja dolgozok velük és nem ismerek senkit. Úgy érzem még korai a csapatépítő. Nem akarom rögtön kiteregetni a magánéletem senkinek.
2019. aug. 31. 17:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%

szerintem különcnek, nagyképűnek tartanak majd sokan, ha nem mész el, mert úgy éreznék, hogy lenézed őket "én ilyenekkel nem közösködök" érzést ébresztesz bennük.

Ha azokkal nem mész el egyszer egy évben egy ilyen eseményre, akikkel az ébren töltött életed felét leéled, akkor inkább keress más állást, mert nagyon rosszul fogod magad érezni amíg csak ott fogsz dolgozni.

Épp itt tudsz megismerni kollégákat, akikkel esetleg együtt vagy munkahelyen, ebédelsz, dolgozol. Akik lerészegednek, azokkal ne foglalkozz. Akik viszont közvetlen munkatársaid, azokkal össze lehet "barátkozni". Én sem szeretem ezeket a "kényszerűen jöjjünk össze mert ettől aztán kib.....tul jól megleszünk" találkozókat, de mindig keresem a jó oldalát. Utólag biztosan úgy fogod érezni, hogy megérte elmenni. Vagy azért, mert megismertél jobban egy-két kollégát, vagy ha negatív tapasztalataid vannak, próbaidő alatt egyik napról a másikra fel tudsz mondani indoklás nélkül és menekülni tudsz onnan.

2019. aug. 31. 22:33
 12/15 A kérdező kommentje:
Majd elmegyek a következőre. Próbaidőm miatt még korainak érzem a haverkodást.
2019. szept. 1. 12:46
 13/15 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, nem tudom, miért kérdezel valamit, ha nem törődsz a válaszolókkal.

Amúgy, ha a munkahelyeden is ilyen "nyakas" és "elforduló", elutasító vagy, akkor nem lesz következő.

2019. szept. 1. 14:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Ne okoskodj 13
2019. szept. 1. 15:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenekre mindig érdemes elmenni. Próbaidő alatt meg főleg.

Nálunk a cégnél van hogy megkérdezi a főnök a kollégákat, hogy ti mit gondoltok, maradjon-e az új srác.

És ha csapatépítőn összehaverkodsz velük akkor biztos azt fogják mondani, hogy igen jó kolléga, maradjon.

2019. szept. 1. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!