Pszichologúsnak lenni?
Figyelt kérdés
Van itt pszichológus letudná írni milyen a munka? Érdekel ez a terület engem, tényleg több listát is néztem munkákról és csak ezeket találtam: pszichológus, tanácsadó, life coach, de vállalkozást is szeretnék csinálni majd. Többi szakot, munkát mind unalmasnak találtam. (legfőképpen pszichológia, filozófia,kognitív tudományok,spiritualitas érdekel amugy). Mennyire nehéz tanulni ezt a szakot? Mennyire nehéz elhelyezkedni vele és fizetés hogy áll? Még attól félek, hogy a többiek pl. család elítél meg kifog nevetni ha pszichológiára akarok menni, egyik az hogy férfi vagyok és a legtöbben csak nők vannak a szakon meg nem is az az érzelmis típus vagyok... egyszerűen csak érdekel a téma engem.2020. nov. 13. 15:15
1/4 anonim válasza:
Érdekes munka, csak egy idő után nem lehet tudni, melyik a zakkantabb.
2/4 anonim válasza:
Én egyetemen pszichológiát tanulok. Írj nyugodtan privátban, néhány kérdésedre szerintem tudnék válaszolni. :)
3/4 anonim válasza:
Az én nővérem a szegedi pszichológia szakra jár, levelezőn. Oké, hogy bölcsészkar, de vizsgaidőszakban ugyanúgy ráért, mintha "nyáriszünete" lett volna. Ha nem egy házban lettünk volna,nem hittem volna el, hogy ennyire gagyi. Esténként lefekvés előtt vette elő a jegyzeteit 1,5-2 órára, de még csak nem is minden nap. Ha csak papír kell, ajánlom. Ha tudást akarsz, akkor javaslom az önképzést mellette/helyette.
4/4 Szőke Zoli2 válasza:
Azzal foglalkozz hogy neked mi tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!