Aki közszférában dolgozik és nincs mamahotel, sem párkapcsolata, az meg tud élni Budapesten?
120 ezer alatt kb lehetetlen megúszni egyedül az albérletet rezsivel együtt Budapesten.
Na akkor a maradék pénzből kell megélned, szerinted menne?
Ha meg is élnél akkor sem tudnál soha félretenni saját lakásra.
Érdemesebb lenne vidékre menni, mert a bértábla ugyanaz.
Most épp beestek az albérletárak, most nem igaz amit #6 ír, így életben tudsz maradni ennyiből akár külön lakásban is. Nagyon jól nem fogsz élni, és ki leszel téve az albérletpiac ingadozásának, mert ha esetleg ismét fellendülés jön, és te arra építetted az életed, hogy 80e-ért is van albérlet, akkor abból koppanás lesz. Annó én is beleestem ebbe a csapdába, 2014-ben költöztem albérletbe, és 2017-ben meg ki, mert pontosan a dupláját kérte volna a következő évre a tulaj...
Saját lakás egyedül, ilyen bevétellel sajnos felejtős. Ha lenne egy párod, aki legalább ugyanennyit keres, akkor esetleg, de még úgy sem könnyű. Az ingatlanárak egyelőre nem követték az albérletpiacot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!