Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fiatal lányoknak honnan van...

Fiatal lányoknak honnan van pénze saját berendezett szalonra?

Figyelt kérdés

Nálunk a városban a fiatal kislányok (húsz év körül) sorra nyitják a szépségszalonjaikat.Azért kíváncsi lennék hol dolgoztak meg a több milliós ingatlanért, kozmetikai gépekért,berendezésért.

Vagy ennyire gazdagok a szülők hogy lazán kipengetik a gyereknek?Akkor meg nem gáz ezeknek a lányoknak ha megkérdezik hogy mit dolgoztak eddig?-Semmit.Én szégyellném ha huszonévesen mindent anyutól aputól kellene kérnem.Meg mennyire lenézhetik az ilyenek az átlagos munkás vendégeiket...nem is tudom miről tudnának beszélgetni :D

2020. nov. 12. 15:42
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
30-as: MINDEN SZAVADDAL EGYETÉRTEK!!!! (nem kiabálok, csak ki akarom emelni, hogy mennyire fontos a dolog!)
2020. nov. 13. 11:29
 32/36 A kérdező kommentje:
Igazából mindenki igazat ad nekem kedves 30as! :D és nem tartom magamat szar embernek és mások sem!Az elkényeztetett életképtelen picsogók meg kevesebben vannak hála Istennek mint a normális átlagos emberek!Úgy hogy nektek kéne meghúzni magatokat!Mert ekkora pofával nem sok ember marad körülöttetek meg.Aztán egyszer csak elfogy a pénz akkor lehet nézni hogy mit csináltál rosszul :D
2020. nov. 13. 14:53
 33/36 anonim ***** válasza:
79%
A szüleim indithattak volna nekem egyetlen gyereküknek vállalkozást, apám benyomhatott volna jó állásba ,de nem tették, hagynak szrérthugyért rohadni büdös cégeknél. Kaptam egy lepukkant házat a világ végén, amit el sem adhatok, elköltözés tabu. Szerinted ez a jó út?
2020. nov. 14. 06:18
 34/36 anonim ***** válasza:

"Azért kíváncsi lennék hol dolgoztak meg a több milliós ingatlanért, kozmetikai gépekért,berendezésért."

Elöször is, nem ezzek kezdik az életüket, hanem elötte is dogloztak valahol, és tudtak spórólni valamit.

Másodszor a legtöbb esetben a helyiséget bérelik, a felszerelést hitelre veszik - és idövel szép lassan visszatérítik.

Nem kellene ennyire egycsatorán agyúnak lenni, és azt hinni, hogy az ilyen üzleteket "készen kapja" az illetö, egy fiatal nö is képes doglozni és úgy szerezni meg azt, amire szüksége van.

2020. nov. 15. 16:21
 35/36 anonim ***** válasza:
ora-l et lavora
2020. nov. 15. 20:54
 36/36 anonim ***** válasza:
hiszti helyett ezt az időt pénzkeresésre is fordíthatnád és megszűnne a nyomor
2020. nov. 16. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!