Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fiatal lányoknak honnan van...

Fiatal lányoknak honnan van pénze saját berendezett szalonra?

Figyelt kérdés

Nálunk a városban a fiatal kislányok (húsz év körül) sorra nyitják a szépségszalonjaikat.Azért kíváncsi lennék hol dolgoztak meg a több milliós ingatlanért, kozmetikai gépekért,berendezésért.

Vagy ennyire gazdagok a szülők hogy lazán kipengetik a gyereknek?Akkor meg nem gáz ezeknek a lányoknak ha megkérdezik hogy mit dolgoztak eddig?-Semmit.Én szégyellném ha huszonévesen mindent anyutól aputól kellene kérnem.Meg mennyire lenézhetik az ilyenek az átlagos munkás vendégeiket...nem is tudom miről tudnának beszélgetni :D

2020. nov. 12. 15:42
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
36%
Az emberek 99%-a képtelen magától bármit is elérni,a születés dönti el ki mennyire lesz gazdag
2020. nov. 12. 16:35
 12/36 anonim ***** válasza:
75%

Sajnálom, hogy így éled meg. De ez van, ettől függetlenül nekem nem lesz se jobb, se rosszabb a napom.

Neked viszont látszólag kezd az agyadra menni az irigység sajnos.

2020. nov. 12. 16:37
 13/36 anonim ***** válasza:
39%
Azért dolgozom, hogy a gyerekeimet segítsem saját lábra állni. Ezért van a szülő, de majd talán egyszer te is megtudod. Bár ahogy az írásodból kiveszem, inkább hagynád évekig gürizni egy gyárban, hogy össze tudja spórolni egy szalonra a pénzét. Amúgy meg szégyelld magad.
2020. nov. 12. 16:37
 14/36 A kérdező kommentje:
Ez mekkora hülyeség.Az én ismeretségi körömben mindenki önerőből tart ott ahol.Van kocsija és lakása.(van akinek albi) Lehet hogy vettek fel pluszba hitelt de ők 18 éves koruk óta dolgoznak és boldogulnak az életben szülők nélkül.
2020. nov. 12. 16:39
 15/36 A kérdező kommentje:
ohh ne haragudj már hogy én dolgozok...nyilván az ilyen kitartott kölykök fel vannak háborodva a munka hallatán is.És ha csilliárdos lennék akkor sem kapatnám el a gyerekem hanem megtanítanám a pénz értékére.Nem attól lesz boldog egy gyerek hogy mindent a segge alá raksz.Sőt...
2020. nov. 12. 16:41
 16/36 anonim ***** válasza:
80%
#14 ez csak annyit jelent, hogy az ismerettségi körödben nincsenek tehetős körből leszármazottak.
2020. nov. 12. 16:41
 17/36 anonim ***** válasza:
60%

#15 ez egy szép általánosítás, de a valóság még mindig annyiban merül ki, hogy van, akit tudtak segíteni a szülők és nem kellett emiatt a kezdeti nehézségekkel egyedül szembeszállnia. És neked ezzel valamiért személyes problémád van.

Esetleg akarsz róla beszélni?

2020. nov. 12. 16:44
 18/36 anonim ***** válasza:
59%

Ha hitelből vették addig az a ingatlan nem is az övék amig vissza nem fizetik a hitelt.

Meg ne haragudj de egy lakás és autó semmi, kb a létminimum szintje.

Az életnek csak akkor van értelme ha jelentős vagyona van az embernek.

Ezt meg nem érhetik el csak gazdagok kölykei

2020. nov. 12. 16:45
 19/36 anonim ***** válasza:
11%

Nekem meg gyerekem sem lesz, mert nem tudom megoldani hogy én elég magas életszinvonalon éljek de ugyanakkor eleget is tudjak adni a gyereknek.

Ha meg nem kap elég támogatást a gyerek akkor úgysem viheti semmire, felesleges megszületnie is. Mert mindig alja lesz.

2020. nov. 12. 16:46
 20/36 anonim ***** válasza:
50%

#19 ez egy kicsit extrém, a gazdasági létra legalján is van élet. Gyakorlatilag teljesen eltértél a témától.

Fel lehet törni a nyomorból, ha akarsz és odateszed magad, viszont ez még nem jogosít fel arra, hogy lenézd azokat, akik kaptak kezdeti hátszelet.

2020. nov. 12. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!