Mi lesz a sok felesleges munkának a sorsa a későbbiekben, ha túlcsordul a piaca?

Most is ezzel foglalkozol és 5 percen belül kontrázol:D öntelt vagy és frusztrált. + nőket emelted ki és nem mondjuk a FÉRFI szakmunkásokat. Szóval, jah...igazunk van.
Változtatnod kellene néhány dolgon. Sok sikert!
Várnék talán értelmes válaszokat is? Nem baj, ha valaki kontráz, vagy tud hozni ellenérvet, de rögtön jön a személyeskedés és itt ki is fújt a dolog, mert innentől egy logikai zsákutca az egész.
Nem hinném hogy én lennék a frusztrált, mert felteszek egy kérdést ami foglalkoztat, aztán jön a személyeskedés, amivel igazából semmit nem tudok kezdeni, mert úgy sem ismerjük egymást, és nem is kell. A kérdésre jó ha kaptam 5 értelmes választ, a többi meg csak habzószájú ugatás volt.
" öntelt vagy és frusztrált. + nőket emelted ki és nem mondjuk a FÉRFI szakmunkásokat."
Jó tudni, ha a mai világban van egy kis kiállása az embernek, vagy valamivel talpraesettebben gondolkodik, az már önteltség, egy szóval nem írtam hogy mi az én szakmám, hány éves vagyok, tanulok vagy nem, de én el vagyok telve magamtól igen. A nőket pedig azért emeltem ki, mert ez tipikusan egy női szakma. A férfi szakmunkának nagy átlagban azért eredménye és látszata is van, azért nem mindegy hogy körmöt építesz, vagy házat.

Ezek luxusszolgáltatások.
Az egyszerű gazdasági visszaesések nem érintik jelentősen a keresletet ezekben a szektorokban mert a felsőbb társadalmi rétegek továbbra is igénybe veszik.
A luxus szektorokban a visszaesést civilizációs megzuhanás tudja érinteni jelentősen de olyan kb 1600-1700 évente van
i.e. 1200 körül bronzkori összeomlás
476 Róma bukása
A következő az 2100 körül várható, addig lesz munkája a pillásoknak.

"Ti mit gondoltok erről?"
véleményt, gondolatokat kértél mucus. Nem azt fogod kapni, ami NEKED tetszik, hanem mások véleményét. De te, neki esel, akinek más a véleménye, mint e Tied.
Gondolom nem tanítanak az egyetemen szövegértést.
Kedves 36-os,
már eleve ez a mucusozás, nem tudok az ilyen emberekkel mit kezdeni, mintha a stop táblához beszélne az ember.
Te magyarázol nekem a szövegértésről, mikor leírom tisztán, hogy nem a véleménnyel van bajom, hanem azzal, hogy nem a kérdésre kap az ember véleményt/választ, hanem mindenki magára veszi, és elkezd mentegetőzni, meg fröcsögni, erről már én nem tehetek, hogy ki mit vesz magára. Na ez nem vélemény/érvelés. Mondom, nem probléma, ha különbözik a vélemény, de egy észérvvel alátámasztott válasz nem jött az ellen irányból, rögtön a becézgetés, a személyeskedés, támadás.
Erre megint jössz egy ugyanilyen kommenttel, erre már tényleg nem lehet mit mondani, kezd még jobban beigazolódni bennem, kik részesítik előnyben az iparágat. "Mucus". Meg érdekes módon tűnnek el a kommentjeim, míg én az ilyen személyeskedő IQ harcosokat sem pontozom le, érdekes dolgok ezek.

Olyan értelemben luxus, hogy nem létszükséglet.
Ennek ellenére mégis folyamatos a kereslet rá még gazdasági visszaesés idején is.
Előbb spórolnak az egyszeri emberek is a kaján, mint a cigin vagy a műkörmösön.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!