Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit lehetne csinálni ilyen...

Mit lehetne csinálni ilyen feltételekkel?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, letettem pár éve a cukrász szakmát, a munkaügyi által. 8 hónapos képzés volt, úgyhogy az alapokat megtanulgattam. Viszont nem mertem eddig elhelyezkedni vele mert nincs elegendő tudásom és nem tudok sok mindent megcsinálni, rengeteg gyakorlásra lenne szükségem. Hol tudnának hasznosítani? Szeretnék dolgozni benne de félek nem vagyok elég jó.

2020. nov. 11. 08:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát most jelenleg semmit. Még amik vannak üzletek is a túlélésért küzdenek - úgyhogy tavaszig szinte biztos, hogy ebben a szakmában nem nagyon fogsz tudni elhelyezkedni, gyakorlat nélkül.

Amit tudsz majd a későbbiekben tenni - jelentkezni afféle "segédnek", aládolgozni a cukrásznak, és közben megtanulni, ellesni, begyakorolni a szakma csínját-bínját. Addig meg próbálkozz otthon fejleszteni magadat :-)

2020. nov. 11. 08:31
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!😊
2020. nov. 11. 08:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg kb sehol. De mondjuk tesco/auchan pékség
2020. nov. 11. 09:54
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell mindent tudnod, elfogadják, hogy kezdő vagy és tudják, hogy beletanulsz közben :) Esetleg otthon csinálhatsz sütiket a családnak vagy barátoknak (alapanyagköltségen).
2020. nov. 11. 10:20
 5/10 anonim ***** válasza:
63%

Sajnos a koronavírus nagyon visszaveti a fejlődést a vendéglátóiparban és sajnos a vakcinákat is sorra állítják le, mert hatástalan illetve több, súlyosabb mellékhatást okoz, mint maga a covid. Eközben pedig a koronavírus már elmutálódott, úgyhogy az a régi típus ami ellen kifejlesztették már nincs is.

Könnyen lehet hogy évekig, akár évtizedekeig elhúzódó járványra kell számítani. Az sem biztos hogy lesz működő vakcina valaha is, ahogy az influenzára sincsen

2020. nov. 11. 10:36
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

5-ös, kicsit le vagy maradva... :-)

90 %-os hatékonyságú vakcinát állított elő a Pfizer és a Biontech cég, most tárgyalnak a szerződésekről, megrendelésekről.

[link]

2020. nov. 11. 10:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Még valami az oltóanyagról - bocs, kérdező, de valahol Téged is érint a dolog:

"A Pfizer 43 500 fővel végezte el a vakcina tesztjét összesen hat országban, és egyetlen esetben sem merült fel semmilyen biztonsági aggály – összegzi az eredményeket a BBC. Az alanyok közül 94-en kapták el a koronavírust úgy, hogy ők korábban nem voltak fertőzöttek. Közülük kilenc volt olyan alany, aki megkapta a két védőoltást, ami alapján úgy tűnik, a két cég által fejlesztett vakcina igen hatékony."

A kísérletek a 3.-ik fázis végén tartanak, nemsokára remélhetőleg lesz annyi adatuk, hogy emngedélyeztessék a vakcinát.

Ezzel szemben:

"Kínában és Oroszországban a 3. fázisú vizsgálatok lezárása előtt engedélyezték az országban fejlesztett vakcinákat. Ezek forgalmazása már megkezdődött, azonban a tömeges oltás még nem futott fel. A Pfizer és a Biontech vakcináján kívül jelenleg további 10 oltóanyag vizsgálata tart a 3. fázisban (amely a széles körű, több tízezer fő bevonásával zajló vizsgálatokat jelöli)

Részletek: [link]

Hát nem tudom, én a kínai-orosz vakcinát tutira kihagynám :-)

2020. nov. 11. 11:06
 8/10 anonim ***** válasza:
67%
6 Az a vakcina hatástalan az újabb mutációkra, mint pl Dániában már Jércékről terjed emberre a koronavírus. Csak a saját régi covidbázisaikat tesztelte a pfizer, úgyhogy ezen a táren valóban van lemaradásod
2020. nov. 11. 11:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Várd meg a COvid hullámot, utána jelentkezz cukrász állásokra
2020. nov. 11. 12:03
 10/10 anonim válasza:
Teletálnál talán megpróbálhatnál írni, amennyiben a távolság a munkahely és a lakhelyed között nem zavar. Folyton keresnek cukrászt szinte :)
2020. dec. 11. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!