Egyéni vállalkozó vagyok. Raktárat szeretnék az itthoni házam egyik szobájából csinálni, mik a feltételek, illetve hogyan zajlik ez?
Ugyan mi akadályozna meg abban, hogy a saját lakásodban az egyik szobát telepakold cuccokkal?
Előkészület csak akkor kell, ha olyan anyagot akarsz ott tartani, amikre vonatkoznak bizonyos előírások, pl: vegyszerek, tűz és robbanásveszélyes anyagok, hűtött áru, stb.
Nekem nem ruhával kapcsolatos, de azért leírom, hátha segít.
Tavaly indítottam vállalkozásom, ugye bejelentettem az önkormányzathoz a tevékenységet (nem bolti kiskereskedelem~/kb.piacozás/). Vállalkozás telephelye a lakásom. Önkormányzat kiküldte a szakhatóságoknak az adatokat, ők kijöttek ellenőrizni.
Ellenőrtől függ a dolog, nekem megkérdezték, hogy hol szoktam tárolni az árukat, megmutattam azt a szobát amit előtte kb üresre kipakoltam, csak szekrény maradt benne. Rábólintottak és elmentek.
Ha olyan az ellenőr, akkor beleköthet a nedves falba is akár, a penész nem csak a bizniszed rontja, hanem egészségügyi problémát is okozhat.
De ha bemész a legközelebbi ántsz irodába, ott elmondják neked, hogy mik a konkrét követelmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!