Egyéni vállalkozó vagyok. Egy kis vegyesboltot üzemeltetek. Bőviteni szeretném hentesárú értékesítésével is. Mik a tárgyi feltételei? Mik a személyi feltételek? Milyen engedélyek szükségesek elképzeléseim megvalósításához?
Figyelt kérdés
Hogyan vágjak bele? Mivel kezdjem? Hol tudom kiválltani az engedélyeket?Komoly szaktanácsadásra lenne szükségem!2010. jún. 24. 20:28
1/6 anonim válasza:
Ha igazán komoly és értelmes válaszokat szeretnél kapni, lehet nem itt kéne próbálkoznod...:D
2/6 anonim válasza:
Én sem vagyok hozzáértő, de ahol dolgoztam és árultak tőkehúst is, ott mindig volt egy külön mélyhűtő helység, ahol a tőkehúsokat tárolták.
Gondolom, tudod mire gondolok.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommentet!
Várom a további segítségeket
2010. jún. 25. 19:28
5/6 anonim válasza:
Szakhatósági engedélyeket kell beszerezni! KÖJÁL, Állatorvos stb. és a fizikai feltételek megléte után kapsz engedélyt. Ja és a vállalkozási tevékenység bővítése a jegyzői kérelem.
6/6 anonim válasza:
nekem is ilyen boltom van és ha teljesíted is a millio haccp követelményt akkor is évente megbírságolnak pár 100ezerrel!!!inkább felejtsed el a húst...
de például fizettem már 200.000-át mert két megrepedt csempe volt a falon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!