Autó bontáson gondolkodok Meg éri bele vágni mik a feltételek? Másodállásban szeretném csinálni itthon
Ne...
Akik csinálják 0-24-ben csinálják és nagyon nehéz munka, ugyanis az alkatrészeket el kell tudni passzolni, persze eladni a nagyrészét nem egyszerű és nem sokat fizetnek. Sok éves autószerelői tapasztalat után lehet csak belevágni.
Az eggyik utcabeli fél éve vágott bele és kétx annyi pénzt keres mint víz gáz szerelöként (szakmája)
Egy típusú autót bont és minden nap jönnek mennek a futárok ezért gondoltam hogy fizetés kiegészitésképp én is bontogatnék autót ha van rá valamennyi kereslet
Ez nem egy szabadidős hobbi, hogy majd "másodállásban" bontogatsz, ha éppen ráérsz, vagy ha kedved van.......
Autószerelő szakmai tapasztalat kell hozzá, nem kevés kereskedői véna, telephely(azon belül műhely, raktár, nyilvántartás)és ezekhez sok-sok engedély. Emellett beszerzési források, kapcsolatok, és nem kevés pénz.
Szerintem felejtsd el.
Másodállásban. Aha!
Hát, ha van 5 milliód a kezdéshez, akkor hajrá!
Azzal ne gyere, hogy a szomszéd is ezt csinálja, kevés pénzből indult, mert akkor gondolom az mennyire legális! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!