Írnátok olyan szakmákat, ami maximum könnyű fizikai, rövid idő kitanulni, el lehet vele könnyen helyezkedni és toleránsak is a munkatársak?
#10: Azért ne viccelj, a kresznek és idegennyelvnek a tanulása qrvára nem említhető egy lapon. :D
Előbbi alap józan ésszel vizuálisan is felfogható (kresz táblák) általános ismeretek kiegészítve rutinszerűen elsajátítható mozdulatsorokkal (pedál-, kormánykezelés), amit egy majom is el tudna sajátítani.
Utóbbi pedig egy baromi komplex és összetett tanulási folyamat, amely komoly kognitív képességeket és rendkívül adaptív hallást igényel.
#11: Ez nem vicc. Gondold végig amit írtam még egyszer.
Van egy szigorú, elméleti szabályrendszer, amihez segg kell, meg kell jegyezni. Majd meg kell tanulni ezeket a szabályokat a való életben, élethelyzetekben alkalmazni. Komplexen felépíteni belőlük valamit ami az adott szituációba illik.
Nyilván egy idegen nyelv sokkal sokkal nehezebb, és komplexebb feladat, mint a Kresz, de a mögöttes módszertan nagyon hasonló.
Mindenki meg tud tanulni egy idegen nyelvet olyan szinten, hogy elbodloguljon vele a munka világában is. Feltéve ha azt akarja. (Irodalmi szint, meg több nyelv az már tényleg adottság kérdése is, de angolul 3 igeidőben napi kommunikációs szinte bárki eljuthat)
Azt hiszem rájöttem, te vezetésről beszélsz én meg kresztanulásról...
Egyébként vezetés közben is számos, elméletben megtanult dolgot kell fejben tartanod. Csak észre sem veszed.
De kibújt a szög a zsákból, vezetni szeretsz, örömmel tanultad, a nyelveket utálod, ezért már eleve elutasító vagy.
Teljesen mindegy, aki akar, meg tud tanulni angolul alap szinten elboldogulni. Aki nem akar az nem fog, akárhogy tanítják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!