Írnátok olyan szakmákat, ami maximum könnyű fizikai, rövid idő kitanulni, el lehet vele könnyen helyezkedni és toleránsak is a munkatársak?
És ez miért lenne gond? Miért kellene letagadni?
De ha van diplomád, akkor miért a szenvedés? Irány egy SSC és megoldva minden gond.
Ja hát igen, a nyelvet tanulás nélkül nem lehet...
Akkor meg bármelyen adminisztrátori, ügyintézői munkakör, akár a közszférában is.
"Ja hát igen, a nyelvet tanulás nélkül nem lehet..."
Nem rajtam múlik. Egyszerűen nincs képességem az idegennyelvhez. Min. 5 angol nyelvkönyvet bújtam már át (köztük az English Grammer in Use), sok-sok app/online weboldal és tucatnyi filmet néztem angolul, de semmit nem tudtam fejlődni.
Egy, valóban hatásos módszert nem próbáltál csak, a nyelvtanárt, nyelvtanfolyamot.
De mindegy is, ha neked látszólag könnyebb azzal elintézni, hogy nincs hozzá képességed, akkor legyen.
Csak kíváncsiságból, Jogosítványod sincs ugye? Mert a Kresztanulás sem sokban különbözik ilyen tekintetben
#9: KRESZ-t tanulni sem sokkal másabb, mint nyelvet, arra értettem. Meg kell tanulni az elméletet, aztán be kell gyakorolni a szabályok gyakorlati használatát is...
De akkor menj sofőrnek, futárnak aztán kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!