Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet elkölteni a szép...

Hogyan lehet elkölteni a szép kártyán lévő összeget a jelen helyzetben?

Figyelt kérdés
Nekem és a férjemnek is jön a szép-kártyára összeg. Mi tavasz óta 1 hetet voltunk összesen nyaralni. Parszor voltunk étteremben, de ott se fizethettünk mindenütt szép kártyavalfizetni. Most mentünk volna el megint 1 hétre, de nem jön össze a helyzet miatt. Gyakorlatilag képtelenek vagyunk elkölteni a szép-kártyán lévő juttatásokat. Kezd kicsit olyan érzésem lenni, hogy dolgozunk valamiért, amit semmire sem tudunk felhasználni. Mintha a nagy semmiért dolgoznánk. Több,mint 100ezer ft-ot kéne elkölteni májusig. Miközben teljesen bozonytalan, mikor nyitnak ki újból a szállodák és éttermek. Ti mire költitek a szép-kártyát?

2020. nov. 9. 23:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Már nem vész el az összeg, csak vmennyit levonnak belőle, szóval ne izguljatok, fel fogjátok tudni használni.
2020. nov. 10. 06:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Minimálisat vonnak csak le belőle,nem veszik el a pénz,sajnos a többi zsebre nincs ötletem,de ajánlatos jövőre a vendéglátás zsebre rakatni a pénzt ,mert azt lehet legsokoldalúbban felhasználni.
2020. nov. 10. 07:46
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A szabadidőt is ellehet.

Vannak boltok, online webshopok is, ahol lelehet vásárolni.

Én például rendeltem már napszemüveget belőle, csináltattam vele monitorszemüveget is.

De, cipőt is rendeltem már belőle.

A szállás zseb már komolyabb probléma.

Én ezt is kajára szoktam költeni, ugyanis, az olyan éttermeknél, aminek van hotel/panzió része, ott elfogadják.

2020. nov. 10. 08:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a szabadidőt csak kényszeredetten tudtam mindig is elkölteni, ezért már nem kérek ebbe a zsebbe semmit. A szálláshelyet májusig szerintem simán ki fogjátok tudni használni, a vendéglátás pedig könnyen elkopik rendeléssel, elvitelre kéréssel, húsboltozással is.

Érdemes a szép kártya alkalmazást letölteni, az jegyzi, hogy hol milyen zsebeket fogadnak el. A kollégáim rendszerint sport boltban költik el pl. a szabadidő fülön lévő összeget.

2020. nov. 10. 09:51
 15/17 belapus ***** válasza:
57%

A szállás alszámlán lévő összegre az a megoldás, ami a 13-as válasz második részében is olvasható.

A 12-es választ is érdemes megfontolni, mert szállást mindhárom alszámláról ki lehet egyenlíteni.

2020. nov. 10. 10:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Mi mindhárom zsebre szoktunk kérni, ezek nálunk a gyakori opciók:

szállás: ezt persze most 30 napig nehezebb kivitelezni, de nem vész el, esetleg nyáron vagy húsvétkor egy kis wellness? Vagy pl Szoboszlón elfogadják az AquaWorld-be belépőként. Hátha tavasztól már biztonságosabb is lesz menni.

Vendéglátás: értelemszerűen házhoz rendelés, illetve nálunk kis húsbolt meg egyes CBA játszik.

Szabadidő: több sportboltban is lehet vele fizetni, így ha szükségetek van új edzőcipőre, hátizsákra vagy szabadidő ruházatra, akkor érdemes. Nálunk elfogadják egy olyan sportboltban is, ahol egészséges ételeket is árulnak, így én ott költöm el a legtöbbet.

2020. nov. 10. 13:22
 17/17 Nemzeti konzervatív ***** válasza:
0%
Üdv! Ha a kártya OTP-s akkor be tudom váltani készpénzre. Privátban válaszolj.
2020. dec. 7. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!