Jelen helyzetben vendéglátásban alkalmazottként 7-15 óráig maradnátok havi nettó 100. 000 Ft-ért, vagy felmondanátok?
Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, egy családtagomról, és meglepett, hogy maradt...
Amúgy ezzel az indokkal maradt: "Most mindenkinek nehéz, ez van."
Én amúgy vállalkozó vagyok, 3 hete kerestem titkárnőt, és akkor nettó 160-ért nem találtam - most bizonyára könnyebb lesz...
2020. márc. 20. 19:33
1/13 anonim válasza:
Annyiért elég kevés. De okos ember most nem hagyta ott a munkáját, mert 100 ft is több, mint a munkanélküli segély. Egyelőre nem látjuk a jövőt. 1 hónap múlva már látni fogjuk mi lesz.
2/13 anonim válasza:
Jól tette a családtagod, hogy maradt. Mivel rengeteg hely megy most tönkre, nem nagyon lesz lehetősége a vendéglátásban máshol elhelyezkedni. Nem is értem a kérdésedet...
3/13 anonim válasza:
Te voltál az aki,aki nettó 160ért FEKETÉN keresett titkárnőt? Na és találtál olyat, aki belement a feltételekben?
4/13 anonim válasza:
Mert a 100zer forint nem több, mint a 0 ft?
5/13 anonim válasza:
Nem maradnék.Választanék egy jobban fizető helyet és ott többet dolgoznék.
6/13 anonim válasza:
amíg nincs más, addig maradnék.
7/13 anonim válasza:
Igazából tök mindegy, mert csak napok kérdése, hogy teljesen bezárják az éttermeket.
8/13 anonim válasza:
Azért irónikus nem? 2 hete még senki nem akart 300.000 alatti fizetésért dolgozni, most meg...
10/13 anonim válasza:
Igyis ugyis bezarnak. Tok mindegy. Mostmar maradjon.mert ugysincs sok dolga ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!