Pályaelhagyók! Milyen szakmáról mire váltottatok, és miért?
Figyelt kérdés
2020. nov. 6. 15:27
1/18 anonim válasza:
Tanítottam 12 évet, aztán közgazdász lettem.
2/18 anonim válasza:
Villamosmérnök voltam autóiparban aztán programozó lettem.
A jelenlegi helyzetet nézve jó döntès volt.
3/18 anonim válasza:
Újságíró voltam, most IT support.
4/18 anonim válasza:
Könyvelő voltam (több, mint 20 év), most tartozások behajtásában segítek.
5/18 anonim válasza:
4-es válaszoló vagyok.
Miért váltottam? Mert belefásultam a határidőkbe, a 2 percenként változó, nem egyértelmű, követhetetlen paragrafusokba... :)
6/18 anonim válasza:
És a tartozások behajtása, hogy fizet? Van olyan jó mint a könyvelés? Gondolom nem a az izmos,kopasz vagy, hanem valami háttérterület, nem?
7/18 anonim válasza:
Pontosan, háttérterület. Nekem nyugisabb, és többet is keresek, mint könyvelőként kerestem.
8/18 anonim válasza:
És ennek a pozíciónak mi az általános megnevezése az álláshirdetésekben hogy meg tudjak nézni egy pár ilyen típusú hirdetést, hogy pontosan miket is kéne tudni hozzá. Nagyon köszönöm!!
10/18 anonim válasza:
Tanár voltam otthon, ma Angliában vagyok egy malomban technikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!