Elmennétek gyakornoknak minimálbérért (br. 160e) ennyit tapasztalattal?
Miért utasítanak el általában?
Releváns mérnöki tapasztalat, nyelvismeret van.
Biztos nem mennék gyakornoknak (nem is vennének fel)
Eddig ezeket kaptam:
- nem Ön került kiválasztásra
- a munkakört nem Ön nyerte el
- a pozíciót befagyasztották
- a kiválasztási folyamatot Ön nélkül folytatjuk
- különböző okok miatt nem tudunk új munkatársat felvenni
a kedvencem pedig amikor "2 héten belül visszajelzünk", majd soha többet nem is hallok felőlük...
Ja én most nem a sablon szövegekre gondoltam, hanem interjúkon, teszteken, mi volt ami nem ment jól, mi volt amire az interjúztató felhúzta a szemöldökét stb
Gépészmérnöki diplomával bruttó 160? Viccnek is rossz.
Az ország melyik részén keresgélsz?
Volt ahol abban éreztem a problémát, hogy nő vagyok. (egyedüli nő lennék az üzemben vagy úgyis el akarok majd menni szülni)
Volt ahová közvetítőn keresztül kerültem, aki még azt sem tudta megmondani, hogy pontosan mit gyártanak, majd az interjún nekem a termék alkatrészeit és működését kellett volna tudnom. Esélyem sem volt utánanézni.
Valaki azt kritizálta, hogy miért hagytam ott az előző helyet.
Valaki nem volt hajlandó figyelembe venni a gyakornoki 2 évet, így kevésnek tartotta a tapasztalatomat.
Illetve nem tudtam elég határozottan hazudni, hogy életem végéig ott szeretnék dolgozni és feltételezték, hogy előbb-utóbb úgyis felmondanék.
1. Teljesen reális, első nőként ne akarj bekerülni egy összeszokott csapatba
2. De tudtad hova mész, milyen cég, legalább felkészülhettél volna, hogy mit gyárt
3. Erre a kérdésre fel kell készülni előre
4. Ha a szakmai eredményeiddel nem tudod alátámasztani az alkalmasságod, engedd el.
5. Szintén olyan kérdés, amire fel kell készülni
Azt meg neked kell mérlegelni, hogy melyik a nagyobb mínusz, bevétel nélkül élni vagy eladni az ingatlant és odébbállni.
Esetleg átmenetileg kiadni csak.
Fel voltam készülve, nekik nem tetszik semmi...
A céget meg mint mondtam nem tudtam, mert a közvetítő adta meg nekik a számom és telefonos interjú volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!