Ti bevállalnátok hogy minimálbérért dolgoztok a szakmátokba, hogy legyen szakmai tapasztalatotok?
Igen.
Ha a szakmámban szeretnék elhelyezkedni, és ebben a tapasztalat hiánya gátolna, akkor mindenképpen. Utána max 1 év, és lehet továbbállni már megfelelő munkatapasztalattal.
(ui: persze, ha az embernek van munkája, akkor könnyű kijelenteni, hogy nem, soha, de sokan gondolkoznak pályakezdők is így, az évek során pedig egyre nehezebb, akit 18 évesen felvesznek 0 tapasztalattal pályakezdőként minimálbérrel, arra furán néznek 21-22 évesen, hogy mi a rákot csinált eddig).
Én ezt csináltam, igaz, a munkám nem 100%-ban volt szakmába vágó de tapasztalatnak megfelel, sőt az elején még ingyen is voltam önkéntes. Pályakezdőként ezt is nehezen találtam.
Most GYES-en vagyok, ugyan a kollégák visszavárnak de inkább tanulok még valamit, mert eszem ágában sincs arra a kihasználós helyre fillérekért visszamenni, akkor már inkább mosogatnék külföldön normális pénzért, stressz és nagy felelősség nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!