Nektek milyen tapasztalatotok van a Bináris Opciókról? Van akinek bejött?
A tőzsdei szolgáltatóknak bejött persze. Ők minden ügyleten nyernek.
Szerintem főleg arra kell vigyázni, hogy ne cseszd el a pénzedet... ne tőzsdézz :)
Akinek megy a tőzsdézés az azért ért ahhoz, hogy a gazdaságban mi miért történik.
Pl Warren Buffet is azt a stratégiát követi, hogy befektet olyan cégekbe amiről tudja, hogy a piac alul értékeli és a cég előtt fényes jövő áll. Ezt gazdasági háttértudás és megértés nélkül nehezen csinálná.
A bináris opciózás szerencsejáték, nem tőzsdei kereskedés és főleg nem befektetés.
Mindig van olyan akinek szerencséje van, a ruletten is szoktak nyerni, de én teljességgel kizártnak tartom hogy hosszútávon valaki ebből nyereséget tudjon realizálni.
Ha valaki nyer, azt az összeget a platformot biztosító cégtől nyeri el és nem egy másik ügyfelüktől. Innentől kezdve a cégnek egyáltalán nem érdeke hogy nyerjél és ezért úgy manipulálja az árfolyamot ahogy akarja.
Aki ennek az ellenkezőjét mondja neked az azért van, mert azt szeretné hogy beregisztrálj alá és ő megkapja a jutalékát.
Mindegyik előttem szólóval egyetértek. A bináris opció nyertese az a cég, akinek a platformján Te kereskedsz, mert minden tranzakció után jutalékot vesz le. Ha Te vesztesz, a cég akkor is leveszi a sápját. Így előbb-utóbb feléled a betett kauciós összegedet.
Jobban jársz, ha ha felépítesz egy affiliate programot, ahol mások termékeit promótálod.
Lehet, hogy lassabb, küzdelmesebb, de stabil jövedelmet lehet vele csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!