Más össze tenné a két kezét, ha ilyen munkája lenne, de én még is elégedetlen vagyok, mert egy megrögzött munkamániás vagyok. De ezt hogyan tálaljam a motivációs levélben?
A helyen ahol most dolgozom igazából semmi hasznom nincs, semmi dolgom. Most home officeba, be van kapcsolva a céges laptop, közben a privát gépemen sorozatokat nézek. Ez másnak a menyország lenne, de én munkára vágyom, saját feladat körre, saját, önálló felelősségre.
Most van egy lehetőség a neten, de igazából csak fél éve vagyok itt a jelenlegi helyem. Hogyan írhatnám bele a kísérő levélbe hogy ezért szeretnék váltani?
Én elvállalom helyetted, ha felmondanál. Ajánlj be kérlek a helyedre, ha komolyan gondolod. Jelenleg nekem mindegy mi, csak legyen fizetésem. Írhatsz privit is, ha tényleg komolyan gondolod a felmondást. Diplomás vagyok, nem egy hülye gyerek.
Amúgy ilyenkor azt szokták írni, hogy azért keresek új munkát mert több kihívásra vágyom, a jelenlegi helyen nem érzem hogy lenne lehetőségem tovább fejlődni, pont olyasmik amiket leírtál, csak nagyon formális és szalonképes állapotban. Ilyenkor hízelegni meg kicsit hazudni kell, hogy jónak tűnj és el tud adni magad, nagy a verseny.
én szeretnék jelentkezni
hol van ez a meló?
Belekezdtem egy távoktatásos tanfolyamba. Erre most készülnöm is kell. Modulzáró már a hónapban lesz.
Az a baj, hogy ahogy pszichológusom is mondta munkamániás vagyok, akinek pörögnie kell. Ez vagyok én, de most akkor harcolok magammal. Úgy se fognak behívni, ha meglátják, hogy mióta vagyok itt.
Majd lefoglalom magam, remélem.
jelentkezz több helyre is, amíg nem találsz olyat, ami megfelel, tanulj más dolgokat is, képezd magad.
ha nagyon rövid ideje vagy itt, inkább ne írd bele ezt a munkahelyet, főleg, ha nem járul hozzá, hogy a következő helyre felvegyenek. ha maga a pozíció segíthet a felvételben, akkor talán. de csak azért, mert most épp itt dolgozol, felesleges. írd meg úgy az életrajzot, mintha még az előző helyen lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!