Érdekes ha egy takarítónő is otthagyta az állást mert ő ennyiért nem dolgozik (8 általánossal) én meg diplomával még kevesebbért vagyok itt?
4 órás takarítónő, a végzettsége 8 általános, se szakma se semmi, és kapott fehéren bejelentve 80 nettót a kezébe a 4 órára. De alig pár hónapot volt itt és itthagyta mert ő ennyiért nem dolgozik. Ezt mondta.
Én meg diplomával diplomás munkakörben kapom a 210bruttót/140 nettót. Vagyis arányosítva még kevesebbet kapok mint a takarítónő, mert én ezt 8 órára kapom, míg ő 4 órára 80-at kapott, azaz 8 órára 2x 80= 160 at kapott volna.
Többet mint én.
Azért ez egy érdekes életszitu nem?
"Aki meg diplomával, 140-ért melózik...az nem kicsit buta."
Vagy csak reálisan felméri mit is ér a piacon. ennyit ér. de lehet 0 ft-ért a 4 falat is nézni otthon.
de azért gyászos ez a fórum meg a sok idióta is itt
1) az egyik azt mondja hülye vagy hogy ennyiért dolgozol diplomával
2) a másik meg azt hogy ennyit érsz örülj hogy van helyed és ennyit is kapsz
most akkor hol az igazság?
Érettségivel többet keresek ugyanannyi munkával.
Szóval diplomásként borzalmas fizetés
"Szóval diplomásként borzalmas fizetés
Érettségivel többet keresek"
ez egy percig se volt kérdés. de gondolkozz el azon, hogy ha én jelentkeznék a TE helyedre, 3 diplomával 45 évesen SZÓBA ÁLLNÁNAK -e egyáltalán velem? ez a kérdés! (nem állnának...)
Ja, és 45 éves korodra jöttél rá, hogy Xar a fizud?
Amúgy a C vagy a targoncás jogsi még mindig pálya...igaz, ott dolgozi kell, és nincs kényelmes iroda, meg 1 óra ebédidő, majd 16:00-kor haza.
Nagyon komoly személyiségzavarban szenvedsz, a körülményeket okolod az élethelyzetedért és nem magadban keresed a problémát.
Már megkérdeztem, de nem válaszoltál: mi az oka annak, hogy nem olyan könyveket olvasol amire a munkaerőpiacnak szüksége van?
"mi az oka annak, hogy nem olyan könyveket olvasol amire a munkaerőpiacnak szüksége van?"
Mert RÉG kinőttem abból az elképesztő naivitásból hogy azt higgyem ez így működik. ez nem így működik. az én szaros könyveimért senki se fizet a piacon.
@ 10:12-nek igaza lesz.
Ez mentális egészség kategória, nem karrier, fizetés.
> Mert RÉG kinőttem abból az elképesztő naivitásból hogy azt higgyem ez így működik. ez nem így működik. az én szaros könyveimért senki se fizet a piacon.
Konkrétan milyen könyveket olvastál el az elmúlt 5 évben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!