Melyek azok a legkönnyebb munkák amikkel BP-n nettó 200-at meg lehet keresni?
Minden adókedvezmény nélkül, egyedülállóként. Hogy mikor zajlik a munkavégzés az nem probléma, de a több műszakos munka nem jöhet szóba.
Kíváncsi vagyok az elképzelésekre, nagyon köszönöm!!
Én BSC-s Gazdálkodás és Menedzsment diplomával plusz mérlegképes könyvelőivel és angol, német nyelvtudással lazán megkeresek 450 ezret és nincs olyan húú de sok tapasztalatom se (4 év).
szóval egy kis energiabefektetéssel sokat lehetne dobni a karriereden és a fizetéseden is.
Köszönöm a válaszod!!
Najó, de mennyire kell beledögleni a munkába? A legutóbbi munkahelyem után (bank) nálam ez kulcskérdése, és fontosabb, mint maga a kereset ( bónuszt is beleértve) mértéke. Nem ringatnám magam abba az álomba, hogy akár csak 300 nettó felett is lehet keresni, ha az ember kicsit megúszósabb munkát vállal(keres). Ezért is írtam csak 200 nettót, mert annyira azért szükségem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!