Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyek azok a legkönnyebb...

Melyek azok a legkönnyebb munkák amikkel BP-n nettó 200-at meg lehet keresni?

Figyelt kérdés

Minden adókedvezmény nélkül, egyedülállóként. Hogy mikor zajlik a munkavégzés az nem probléma, de a több műszakos munka nem jöhet szóba.

Kíváncsi vagyok az elképzelésekre, nagyon köszönöm!!

#Budapest #munka #nettó200
2020. okt. 29. 14:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
60%
it helpdesk
2020. okt. 29. 14:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
milyen képzettséged van?
2020. okt. 29. 14:29
 3/16 A kérdező kommentje:
bsc - gazdálkodás és menedzsment , de tippre nem diplomás munkakör lehet a nyerő válasz a kérdésemre. Természetesen kíváncsi vagyok az ötletedre!
2020. okt. 29. 15:11
 4/16 A kérdező kommentje:
ja és nem arra gondolok, hogy kifejezetten nagyon könnyű, hanem csak a legkönnyebb azok közül ahol lehet ennyit keresni
2020. okt. 29. 16:33
 5/16 anonim ***** válasza:
84%

Én BSC-s Gazdálkodás és Menedzsment diplomával plusz mérlegképes könyvelőivel és angol, német nyelvtudással lazán megkeresek 450 ezret és nincs olyan húú de sok tapasztalatom se (4 év).

szóval egy kis energiabefektetéssel sokat lehetne dobni a karriereden és a fizetéseden is.

2020. nov. 11. 11:49
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!!

Najó, de mennyire kell beledögleni a munkába? A legutóbbi munkahelyem után (bank) nálam ez kulcskérdése, és fontosabb, mint maga a kereset ( bónuszt is beleértve) mértéke. Nem ringatnám magam abba az álomba, hogy akár csak 300 nettó felett is lehet keresni, ha az ember kicsit megúszósabb munkát vállal(keres). Ezért is írtam csak 200 nettót, mert annyira azért szükségem van.

2020. nov. 12. 13:30
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Vannak húzós időszakok (havi, éves zárás, audit, amikor egyszerre többen vannak szabin) és vannak nyugis időszakok: Hóközepe például
2020. nov. 12. 22:22
 8/16 anonim ***** válasza:
50%
selyemfiú, ennél könyebb nem jut eszembe
2020. nov. 17. 11:34
 9/16 A kérdező kommentje:
igen, de az nem érdekel, illetve szerintem messze nem olyan könnyű, mint mondjuk egy árüfeltöltő például, csak az nem fizet nettó 200-at
2020. nov. 17. 13:51
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Valami gyàrba jelentkezhetsz irodába, nekem van ilyen helyen ismerősöm, és 8 általánosa van, fénymàsolgat, néha tart 1-1 előadást a maszkhasznàlatról, és kb ennyi. Már több, mint egy éve ott van, igaz protekcióval került be, de nem hajtja túl magát.
2020. nov. 18. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!