Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen alkalmazotti munkával...

Milyen alkalmazotti munkával lehet Magyarországon bruttó 700 ezret keresni havonta?

Figyelt kérdés

Olyanokra lennék kiváncsi amely bárki számára elérhetőek és nem kell hozzá tehetség affinitás.

Tehát hiába akarnék programozó vagy villamosmérnök lenni esetleg orvos ha egész egyszerüen átlagon aluliak a képességeim és csak rengeteg erőfeszítéssel hozom az átlagot.

De gondolom jó helyen kérdezem mert itt sokszor látni hogy az átlagkereset 1 millió ft nettó

2020. okt. 29. 11:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
83%
A vállalkozói létet jellemzően azok ajánlgatják, akik még életükben nem próbálták :) lehet többet lehet keresni, viszont van azért hátrány is bőven.... se szabadság, se betegség, neked kell megteremtened mindent, és aki hajlamos rá, az könnyen átmehet önmaga kizsákmányolásába, ami nem sokkal jobb, mint alkalmazottként egy multinál galyarabkent tolni a tőkések szekerét.. vállalkozni akkor érdemes, ha van egy piacképes tevékenység, ami az ember szenvedélye és nem esik nehezére sok időt feccölni bele.
2020. okt. 29. 13:23
 22/25 anonim ***** válasza:
Nem is kell menned, ha itthon vagy kiküldetésben alkalmazottként. De mellette lehetsz vállalkozó is - itthon is akár- , nem zárja ki egymást a kettő, sőt inkább csak erősíti és gazdaságosabbá teszi, pl. kedvezőbb adók, járulékok és társadlmi biztosítások, szociális juttatások révén. :-)
2020. okt. 29. 13:26
 23/25 A kérdező kommentje:

21-es

Igen nyilván tisztában vagyok vele hogy sok a hátrány a vállalkozói létben.

De emberhez méltó élethez csak ezen keresztül juthatok, mert lássuk be ha keresek nettó 250-300 körül és szó szerint létminimumon élet egy évtizedekig akkor is havi szinten marad max 150 ezer forint. Ebből bizony soha az életben nem lehetek gazdag.

Lehet hogy akinek a szülei alátolták a lakást/házat stb azoknak elég ennyi is, de a nulláról indulva én azt látom hogy ezen az úton 45 évesen lehet egy hitelmentes lyukam, aztán még semmit sem éltem.

Nekem az a lényeg hogy legyen sok pénzem, amíg nem megy rá az egészségem nem bánom hogy nincs szabadidőm stb. Nincs sok értelme így az életnek hogy szegénységben kell lennem.

2020. okt. 29. 14:54
 24/25 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom sokan miért mossák össze a jó fizetéssel a vállalkozókat. Egyáltalán nem megy nekik jól, sok bele is bukik a vállalkozásába. Nagy biznisz lehet az most vírusidőben.
2020. okt. 29. 16:40
 25/25 anonim ***** válasza:
Hegesztők ennyit simán megkeresnek
2020. nov. 1. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!