Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen alkalmazotti munkával...

Milyen alkalmazotti munkával lehet Magyarországon bruttó 700 ezret keresni havonta?

Figyelt kérdés

Olyanokra lennék kiváncsi amely bárki számára elérhetőek és nem kell hozzá tehetség affinitás.

Tehát hiába akarnék programozó vagy villamosmérnök lenni esetleg orvos ha egész egyszerüen átlagon aluliak a képességeim és csak rengeteg erőfeszítéssel hozom az átlagot.

De gondolom jó helyen kérdezem mert itt sokszor látni hogy az átlagkereset 1 millió ft nettó

2020. okt. 29. 11:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
7# Alkalmazottként is képesek hazavinni ilyen fizut, amiket te felsoroltál a kérdező által elmondottak alapján nem felel meg a képességeinek. Szóval az IT terület pont nem megfelelő neki.
2020. okt. 29. 11:57
 12/25 anonim ***** válasza:
75%

"#1, #5 Melyik gyárról van szó? Elhisszük, ha elárulod."

Kérdezd a 8-as válaszolót! Ő úgyis az ország összes gyári dolgozójának tudja a fizetését.

2020. okt. 29. 11:59
 13/25 anonim ***** válasza:
75%
De tényleg áruld már el hogy melyik ez a gyár:)
2020. okt. 29. 12:01
 14/25 anonim ***** válasza:
75%
Nem bántásból, de átlagos tehetséggel és szorgalommal átlagos fizetést lehet elérni. Egyébként pl. orvos/mérnök/programozó vonalat leszámítva elérhető ez a fizetés pénzügyi, üzleti, logisztikai és kereskedelmi területeken is (nyilván nem nulla tapasztalattal), sőt még HR-esként is kicsit magasabb pozíciókban. Ezek azért többnyire diplomát és nyelvtudást megkövetelő állások multiknál, leginkább Budapesten.
2020. okt. 29. 12:02
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogja elárulni, ő erről híres :D egy szupertitkos,varázslatos helyen dolgozik ;D
2020. okt. 29. 12:02
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Miért kellene elárulnom? Nekem ki árulta el anno? Senki! 1 évembe telt mire rátaláltam nem kis időt és pénzt kidobva az ablakon addig. Interneten találtam rá, majd megkeresizek szépen ti is, ha érdekel.
2020. okt. 29. 12:04
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
aha persze, fizetek neked hogyha megmondod hogy melyik az és valóban enyni a fizu:)
2020. okt. 29. 12:19
 18/25 anonim ***** válasza:
A1-es kiküdetéssel nem magyar cégnek dolgozva, szinte bármilyen munkával, mivel 2000 euro bruttó környéke kb minimálbér szint nemzetközi cégeknél.
2020. okt. 29. 12:32
 19/25 anonim ***** válasza:
85%

Sajnos a helyzet az, hogy a pénz(= jutalom az elvégzett munkáért) tudás alapú.

Magyarországon sehogy. Így van felépítve a rendszer.

Én is láttam olyat, hogy akik ide válaszolnak, átlagosan azt állítják, hogy 600e Ft feletti a fizetésük. Valahogy nem hiszem el. Nem azt mondom, hogy nincsen ilyen ember, de a többsége nem ilyen.

Azt hallottam, hogy villanyszerelő segédként 300e Ft körül kereshet az ember. Ennél nagyobb tudás nélküli ilyen szintű fizetésről nem hallottam.

Egyébként saját vállalkozóként úgy 2x annyit is keresel, mint nem vállalkozóként. És vállalkozást létrehozni nem szükséges tudás.

Egyébként gondolkozhatsz hosszú távon is, hogy évek alatt szeretnél elsajátítani egy számodra nehéznek gondolt szakmát és elkezded 1 magad tanulni. Sok idő alatt csak meg lehet tanulni még, ha nehéz is és akkor nem a 100-200e Ft-os nettó fizetésből kell élni, mint az emberek java része él.

Szép napot!

2020. okt. 29. 12:38
 20/25 A kérdező kommentje:

Sajnos "nyomorult" családba születtem tehát mindent magamnak kell megteremtenem.

Már 30 éveim elején vagyok, és kb 1.5-1.9 millio forintot takarítok meg évente, csak 8 milliom van még. Az ingatlanok olyan drágák hogyha ilyen ütemben haladok akkor vénségemre lesz egy lyuk és annyit értem el életemben. Szóval nem haladok egyről a kettőre egyértelmű, egy alja szegény maradok akárhogy is.

Jelentős változásra lesz szükség, és valóban a vállalkozásban látom a kiutat valami szakma kitanulása után.

Érdeklődnék más lehetőség után mint alkalmazott de válaszok alapján reménytelen.

Esztelen mennyiségü pénz kell így hiába spórolok dolgozom de közel semmim van és lesz.

Külföldre nem megyek.

2020. okt. 29. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!