Egyetemista lány vagyok és elhatároztam, hogy a testemből fogok megélni. Hogyan kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
Olyanokat ne írjatok,hogy álljak ki a sarokra meg hasonlók,annál diszkrétebben és igényesebben szeretném intézni az ügyet. Tippek?
Beszólásokat nem kérek légyszi,már mindent megpróbáltam,nem találok munkát,de az albit fizetnem kell.:S
Köszönöm
2010. aug. 9. 11:56
51/54 anonim válasza:
Az utolsó hölgynek igaza van. Oké, hogy a csúnyáknak is van szíve, csak a szexuális vonzalom ettől függetlenül alakul ki... Ha van egy ápolatlan, dagadt nő, arra nem fog felállni a farkam, akármennyire is mondogatom, hogy milyen nagy szíve van. Sajnos a szexuális vonzalom elsősorban vizuálisan működik, nem a másik szíve alapján.
52/54 Békaszárnya válasza:
Éltem kint Svédországban. Ott nagyon gyakori, hogy a diákok érettségi után DOLGOZNI mennek, hogy legyen pénzük a néhány évvel későbbi tanulmányaikat finanszírozni. Pedig sokkal gazdagabbak nálunk. Aki megtanul angolul, nálunk is mehet (közvetítőiroda segítségével) óceánjáró hajóra dolgozni. Igaz, hogy kemény munka napi 10-14 órát pincérkedni,stb Viszont nem egy barátom lakást vett pár évi ilyen munkából, amikor hazajött. Másrészt világot látsz, gazdag, befolyásos emberekkel ismerkedhetsz meg, idegen nyelvet gyakorolsz és nem utolsó sorban komolyabban veszed utána a lehetősséget, hogy tanulhatsz! De ha nem szeretnél keményen dolgozni a pénzedért, akkor ne is menj egyetemre. Ki mondta, hogy minden cemendének egyetemre kell járnia?!
53/54 Békaszárnya válasza:
Szerintem, aki az orvosi HIVATÁST választja, az ne a testéből próbáljon megélni! Legyél csak műkörmös, fodrász, vagy mitudoménmi. Bármilyen szakmából meg lehet élni, ha az ember szorgalmas, na jó lehet, hogy a lakásra/házra valót külföldön kell megkeresni. De ezt sok fiatal teszi. Kimegy, dolgozik, hazajön. Sajnos ez a helyzet, de ettől még nem kell k@rválkodni.
54/54 anonim válasza:
Valaki említette korábban ezt a topless szoláriumot. Belebotlottam ebbe a hirdetésbe neten, de nagyon gyanús: se cégnév(illetve, amit odaírtak, nem létezik), se egy honlap, gmail-es email cím...
Tud erről bárki bármit? Mi a cég neve, mi a szoli pontos címe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!